Головна Новини Суспільство події У Запоріжжя терміново вилетів голова МОЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжя терміново вилетів голова МОЗ

Максим Степанов відправився у Запоріжжя після трагедії в інфекційній лікарні

4 лютого 2021, 09:52
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 4 лютого, у Запоріжжя терміново вилетів міністр охорони здоров'я України Максим Степанов. Про це та про причини цієї поїздки він повідомив на своїй сторінці в Фейсбук.

У Запоріжжя терміново вилетів голова МОЗ

Максим Степанов вилетів до Запоріжжя після пожежі в інфекційній лікарні - фото: з відкритих джерел

Так, вчора в запорізькій обласній інфекційній лікарні, в блоці, де лежать заражені коронавірусом люди, сталася сильна пожежа. За попередньою інформацією загоряння виникло в одній з палат реанімаційного відділення. В результаті події загинули чотири людини. За інформацією пресслужби ДСНС в Запорізькій області, одним із загиблих виявився анестезіолог. Йому було 26 років. Загиблим пацієнткам було 64, 91 і 76 років.

Попередньою причиною їх смерті є отруєння чадним газом. Ще двоє людей постраждали. Вісім осіб були евакуйовані. З ними, на щастя, все в порядку. Повністю ліквідувати пожежу рятувальникам вдалося за десять хвилин.

У Запоріжжя терміново вилетів голова МОЗ - фото 2

Максим Степанов на своїй сторінці в Мережі висловив глибокі співчуття сім'ям загиблих. Також він повідомив, що у зв'язку з цією жахливою трагедією він терміново вилітає в Запоріжжі для встановлення обставин даної події.

На цей момент у даній справі ведеться розслідування. Відповідні органи встановлюють причину займання. Степанов зазначив, що винні в цій трагедії будуть притягнуті до відповідальності згідно із законом.

У Запоріжжя терміново вилетів голова МОЗ - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в Лондоні в будівлі парламенту Британії спрацювала пожежна сигналізація і про подробиці цієї події. Також сайт інформував про деталі пожежі в Харківському будинку для літніх людей, в результаті якого загинули 15 осіб.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини