Головна Новини Суспільство події У Японії помер собака, який став символом Dogecoin: причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Японії помер собака, який став символом Dogecoin: причина

У віці 18,5 років помер собака породи сіба-іну Кабоса

24 травня 2024, 12:45
Поділіться публікацією:

Сьогодні помер один із найзнаменитіших собак інтернету. Кабосу, сіба-іну, обличчя якого стало візитною карткою мема Doge і символом криптовалюти Dogecoin, померла у віці 18 років. Її смерть настала рано вранці, про що повідомила власниця Ацуко Сато у своєму блозі.

У Японії помер собака, який став символом Dogecoin: причина

У Японії помер мемний пес і «обличчя» Dogecoin Кабосу

"Сьогодні, 24 травня, о 7.50 ранку Кабосу поринула у глибокий сон. Кабосу зараз відпочиває", — йдеться у повідомленні.

Кабосу набула світової слави у 2010 році, коли фотографія собаки з характерним виразом розчулення та написом "Doge" стала вірусною. Мем швидко поширився по мережі, ставши одним з найвідоміших і найулюбленіших в історії.

2021 року зображення Кабосу стало логотипом криптовалюти Dogecoin, яку активно просуває Ілон Маск. Мем Doge став невід'ємною частиною спільноти Dogecoin, а сам собака – його неофіційним талісманом.

В останні роки життя Кабосу боролася із серйозними захворюваннями. У 2022 році у неї діагностували хронічну лімфолейкемію та гострий холангіогепатит. Незважаючи на боротьбу із хворобами, Кабосу продовжувала бути улюбленицею інтернету, а її зображення неодноразово спливало у соціальних мережах та медіа.

Незважаючи на коротке життя, Кабосу залишила величезний слід в інтернеті та поп-культурі. Її образ став символом добра, оптимізму та веселощів для мільйонів людей по всьому світу.

Раніше "Коментарі" писали, що згідно з рейтингом Global Crypto Adoption Index, який вказує на рівень впровадження криптовалюти, Україна серед лідерів і посідає 5 місце у списку . Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на ресурс Chainalysis.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини