Головна Новини Суспільство події У Волинській області рідні поховали жінку, а згодом знайшли її живою: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Волинській області рідні поховали жінку, а згодом знайшли її живою: що про це відомо

Рідні зниклої повідомили до поліції, а згодом упізнали у моргу її тіло

14 вересня 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

Ситуація, коли городянку завезли на цвинтар і всі думали, що вона померла, а вона виявилась живою, мала місце в місті Ковелі, що на Волині. Про це пише Ковель media.

У Волинській області рідні поховали жінку, а згодом знайшли її живою: що про це відомо

Дивна історія сталася у місті на Волині (фото з відкритих джерел)

Ще весною 2019 року до місцевих поліціянтів прийшла із заявою про зникнення рідної дочки місцева мешканка. Вона пішла з дому, не телефонувала ні до матері, ні до дітей.

Правоохоронці увесь цей час розшукували її і ніби знайшли. Викликали  сина, щоб допоміг вияснити, чи це його матір, яку виявили в лісосмузі неподалік міста. Було це в липні 2019 року.

 Найближчі родичі ніби признали свою пропалу матір і доньку. Даючи пояснення в суді вже через два роки, вони заявили, що труп, який їм показали, вже мав ознаки розкладу. Та й поліціянти тиснули на шоковану родину, щоб швидше завершували процедуру. Родичі пояснили, що інші останки жінки були схожі на їх пропалу матір. Колір волосся, одяг, приблизна повнота. Навіть та ознака сходилась, що не було  всіх зубів.

Як потрібно в таких випадках, проводилась процедура реєстрації смерті на основі документів, які склали працівники місцевого відділу судово-медичної експертизи. Родичам виписали документ про смерть їх матері.

 Коли остання за якийсь час прийшла до рідної домівки, то дітям здалось, що вони стали героями якогось закордонного фільму. Але це була їх рідна ненька.  Так сталось, що на кілька місяців вона потрапила до психіатричного закладу. Звістки в місто, що лікується, не передала. Його працівники теж  проігнорували ситуацію, яка виникла в чужій родині.

Тепер родичі взялись виправляти помилки свої й правоохоронців та медиків. Потрібно було анулювати свідоцтво про смерть волиняки, яка собі жила.  До цього потрібно було під'єднати фахівців прокуратури та звернутись до місцевого судового органу, який надає рішення про визнання недійсним документа про смерть живої ковельчанки.

В Ковельському суді справу розглядали не один місяць. Викликали та заслухали городян, які засвідчили, що це дійсно — їх родичка та землячка. Після цього працівники Феміди визнали, що городянка, яку помилково визнали мертвою, жива і прийняли рішення, щоб анулювати запис в документах про її смерть.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомили про те, що у Волинській області чоловік напав на 63-річну жінку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини