Головна Новини Суспільство події У Волинській області рейсовий автобус застряг у багнюці прямо серед дороги: люди 4 км йшли пішки (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Волинській області рейсовий автобус застряг у багнюці прямо серед дороги: люди 4 км йшли пішки (ВІДЕО)

Автобус з пасажирами застряг на бездоріжжі в багнюці, коли їхав у село Стара Гута

11 лютого 2022, 23:35
Поділіться публікацією:

У Волинській області автобус рейсового сполучення не зміг подолати багнюку, в яку перетворилась ґрунтівка, що зв’язує населений пункт Стара Гута з іншими поліськими населеними пунктами.  Бус застряг в болоті бездоріжжя безнадійно і пасажири зі своїми речами мусили йти чотири кілометри  пішки до найближчого села Кукурики. Про це інформує  місцеве видання "Район.Стара Вижівка".

У Волинській області  рейсовий автобус застряг у багнюці прямо серед дороги: люди 4 км йшли пішки (ВІДЕО)

Автобус не зміг подолати багнюку(фото з відкритих джерел)

 Заручником ситуації з бездоріжжям через раптове потепління став бус рейсу  "Ковель — Рудня" в четвер, 10 лютого. Про це  повідомила жителька села Кукурики Інна Богдан, що подорожувала в салоні автобуса.Зарадив ситуації трактор, якого викликали, щоб витягнути автобуса з багнюки.

За словами Інни Богдан, подорожуючі, які поспішали на роботу до Старої Гути, мусили добиратись кілька кілометрів ногами.

 Тепер місцеві селяни переживають, аби перевізник  не залишив цей маршрут, бо стан навколишніх доріг між поліськими населеними пунктами геть незадовільний. Адже поліщуки матимуть нову проблему:  як потрапити в свої населені пункти.

Відеоролик про цю ранішню дорожню пригоду, болото і погані волинські дороги вже розміщено в мережі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  під Миколаєвом на Різдво "швидка", що їхала на виклик, застрягла в трясовині на дорозів Миколаївській області стався неприємний інцидент. Там в непрохідній через дощі  ґрунтовій дорозі застрягла карета швидкої допомоги. Через багнюку автомобіль не зміг подолати 3 кілометри відстані до місцевого населеного пункту Трудове.  Допоки водій викликав підмогу, лікар вирішив пішки йти до пацієнта, який потребував невідкладної медичної допомоги. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини