Головна Новини Суспільство події У Волинській області до квартири у багатоповерхівці добудували будинок (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Волинській області до квартири у багатоповерхівці добудували будинок (ФОТО)

Власниця будинку за незаконне будівництво повинна сплатити до 1360 грн штрафу

28 грудня 2021, 22:35
Поділіться публікацією:

В місті Нововолинську наклали штраф на городянку, що прибудувала до свого житлового помешкання в 9-поверховому будинку, що розміщений на вулиці Шухевича, ще одне помешкання. За самовільні дії жителька міста має заплатити 1360 грн. Про це інформує ZAXID.NET та Муніципальна варта.
 За інформацією представників  міської муніципальної варти, на цю підприємливу мешканку вже оформили адміністративні документи, за те, що вона порушила правила благоустрою.

У Волинській області до квартири у багатоповерхівці добудували будинок (ФОТО)

Власникам загрожує штраф (фото з відкритих джерел)

 Очільник муніципальної варти Нововолинська Сергій Смолярук повідомив, що городянка добудувала помешкання до багатоповерхівки 15 років тому, але тільки тепер керівниця місцевого ОСББ почала розбиратись з цим випадком та скерувала відповідну заяву в міську мерію.

 В помешканні, яке побудоване в порушення всіх правил, є кілька кімнат. Ця мешканка може узаконити зведений будинок, але для цього потрібно викупити землю, що він займає, в міської мерії. Якщо  містянка  не погодиться з такою процедурою, представники відділу державного будівельно-архітектурного контролю звертатимуться в суд.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Волинській області 73-річна бабуся протаранила бус.24 листопада в місті Ковелі, що на Волині 73-річна жителька цього міста, їдучи скутером Viper, скоїла таран  в авто. В цьому зіткненні постраждала сама ковельська пенсіонерка, вона отримала травми. 73-річна городянка їхала скутером по другорядній дорозі і якраз виїхала на головну.  Вона порушила правила дорожнього руху – не пропустила  інший транспортний засіб – бус, яким теж керувала жінка -43-річна її землячка.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини