Головна Новини Суспільство події У Волинській області 73-річна бабуся протаранила бус на скутері (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Волинській області 73-річна бабуся протаранила бус на скутері (ФОТО)

Бабця порушила правила ПДР

25 листопада 2021, 22:30
Поділіться публікацією:

Минулої середи, 24 листопада в місті Ковелі, що на Волині 73-річна жителька цього міста, їдучи скутером Viper, скоїла таран  в авто. В цьому зіткненні постраждала сама ковельська пенсіонерка, вона отримала травми.  Про це інформує Нацполіція Волині.

У Волинській області 73-річна бабуся протаранила бус на скутері (ФОТО)

У Волинській області пенсіонерка на скутері протаранила бус (фото: vl.npu.gov.ua)

 Дорожній інцидент мав місце на пожвавленому перехресті вулиць Федьковича та Шевченка.

 Метка 73-річна городянка їхала скутером по другорядній дорозі і якраз виїхала на головну.  Вона порушила правила дорожнього руху – не пропустила  інший транспортний засіб – бус, яким теж керувала жінка -43-річна її землячка. Можливо, пенсіонерка поспішала, але ця поспішність призвела до аварії і того, що вона отримала травми і змушена буде лікуватись в медичному закладі. Ще й нести відповідальність за скоєне.  Її на 30 років молодша землячка, яка їхала бусом, не постраждала.

 Зараз поліціянтами порушене кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ.  Це — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Волинській області педагог відлупцювала свого учняВідеоролик, на якому це відзнято, опублікували в соціальних мережах. Там зафільмовано, як педагог свариться з школярем, потім надавала йому ляпасів і тягнула за вухо. Керівниця сільського закладу освіти Людмила Лавринюк прокоментувала цю подію. Але школярі не звертались до неї зі скаргою. За її словами, вони обговорили конфлікт разом з батьками, школярами та педагогом. Вчителька попросила вибачення.  На уроці сталась провокативна ситуація і ми зараз це з’ясовуємо. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини