Головна Новини Суспільство події У водія керівника Державної архівної служби стріляли
commentss НОВИНИ Всі новини

У водія керівника Державної архівної служби стріляли

Поліція вже з'ясовує обставини травмування чоловіка

1 жовтня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

На особистого водія чиновника здійснили замах. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

У водія керівника Державної архівної служби стріляли

Анатолій Хромов з водієм, фото Facebook

Відомо, що чоловіка, який возить на службовому автомобілі очільника Державної архівної служби Анатолія Хромова, поранили під час пострілів. Подія трапилася 30 вересня в Києві.

Коли стався інцидент, чиновника в місті не було, за словами Хромова, він поїхав у відрядження до Вінницької області. Автомобіль керівника служби знаходився на території архівного містечка у Солом'янському районі.

У бік водія, який стояв біля гаража, невідомий зробив кілька пострілів, однак кулі пролетіли мимо й трохи зачепили підборіддя. Поранення незначне, життю та здоров'ю працівника нічого не загрожує.

За словами чиновника, на місце події потерпілий викликав поліцію. Слідчі встановлюють обставини події та тип зброї, з якої стріляли в чоловіка. Попередньо, постріли здійснили з вікна сусіднього будинку, що виходить у двір архівного містечка.

Також керівник архіву додав, що поліціянти затримали чоловіка, що може бути причетним до пострілів.

За повідомленням Головного управління Нацполіції в Києві, подія зі стріляниною трапилася по вулиці Преображенській. Вже розшукали чоловіка, який стріляв. Це 32-річний киянин, який стріляв з пневматичної рушниці. За словами затриманого, йому заманулося постріляти в пташок.

Слідчі вже конфіскували рушницю та передали її на експертизу. За фактом відкрито кримінальне провадження. Киянину оголосять про підозру за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв портал "Коментарі", відео з точним відтворенням подій нападу на колишнього приятеля Володимира Зеленського, а тепер його помічника Сергія Шефіра 22 вересня недалеко від столиці України демонстрували в ефірі політичного шоу "Свобода слова Савіка Шустера".


Іномарка, якою користується президентський помічник, виїхала перед 10 ранку із села Іванковичі в напрямку столиці. Саме нею їхав до місця роботи приятель та помічник українського очільника Сергій Шефір і його водій Олександр Іванько.

У водія керівника Державної архівної служби стріляли - фото 2
У водія керівника Державної архівної служби стріляли - фото 3
У водія керівника Державної архівної служби стріляли - фото 4





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини