Головна Новини Суспільство події Замах на Шефіра: реконструкцію подій показали на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Замах на Шефіра: реконструкцію подій показали на відео

На відео відтворили напад

26 вересня 2021, 22:30
Поділіться публікацією:








Відео з точним відтворенням подій нападу на колишнього приятеля Володимира Зеленського, а тепер його помічника Сергія Шефіра 22 вересня неподалік столиці України демонстрували в ефірі політичного шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

Замах на Шефіра: реконструкцію подій показали на відео

Авто Сергія Шефіра потрапило під обстріл (фото з відкритих джерел)

Важливо, що під час кримінального інциденту водій іномарки отримав поранення з автоматичної зброї, а працівник Офісу президента залишився неушкодженим.

Іномарка, якою користується президентський помічник, виїхала перед 10 ранку з села Іванковичі в напрямку столиці. Саме нею їхав до місця роботи приятель та помічник українського очільника Сергій Шефір, і його водій Олександр Іванько.

Коли автомобіль на якийсь час зупинився у придорожній лісовій посадці, невідомий зловмисник почав стріляти з автоматичної зброї. Більш як 20 куль попадає в іномарку Шефіра.

Більшість з них влучають в ціль ліворуч, але там розмістився керманич легковика. Фахівця Офісу президента по щасливій випадковості, не зачепило, а його керманич отримав два поранення в ногу.

Шоферу вдалось покинути лісову посадку, хоч сам він терпів нелюдський біль та й колесо було прострелене і промчатись ще кілька кілометрів до безпечного місця. Зупинилась прострілена іномарка  на стоянці біля торгового центру в населеному пункті Лісники.

Звідси помічник Президента повідомляє про напад поліціянтів та робить дзвінок міністру правоохоронного відомства. А також намагається спинити карету швидкої допомоги, яка їх минає.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Банковій вже доводиться запевняти, що замах на Шефіра — це не інсинуація.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини