Головна Новини Суспільство події У Вінницькому дитсадку стався вибух (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Вінницькому дитсадку стався вибух (ФОТО)

Діти, на щастя, не постраждали

11 січня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 11 січня, в місті Вінниця на території дитячого садка №7 пролунав вибух. Про це повідомляє   Вінніця.info, посилаючись на прес-служб у місцевій поліції.

У Вінницькому дитсадку стався вибух (ФОТО)

Вибух у вінницькому дитсадку - фото: Vinnitsa.info

Вихователька розповіла, що діти знайшли м'ячик, який лежав на землі, і взяли його з собою на гірку. Пристрій спрацював після удару по ньому рукою або відерцем. У поліцію про те, що трапилося, повідомила медсестра після огляду дітей. Незабаром на місце події прибули криміналісти.


Хоча спочатку повідомлялося, що постраждалі в результаті вибуху є, на щастя, з'ясувалося, що ніхто травм не отримав. На кількох дітях злегка загорівся одяг. Що стосується опіків або інших тілесних ушкоджень, то тут все обійшлося. У поліції повідомили, що допомога медиків не знадобилася.

У Вінницькому дитсадку стався вибух (ФОТО) - фото 2


Очевидці порівняли звук вибуху зі звуком від петард. Проходячи повз і почувши хлопок, жінка подумала, що на території садка, і справді, підривають петарди. Є припущення, що предмет, який вибухнув був частиною піротехніки, що залишилася після новорічних свят.

На цей момент обставини інциденту встановлюються. На території ДНЗ №7 також працюють і вибухотехніки. Одяг дітей взяли на експертизу, щоб зрозуміти, яка саме речовина містилася всередині невідомого предмета.

У Вінницькому дитсадку стався вибух (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що на Полтавщині стався потужний вибух на одній з ділянок газопроводу і в Мережі з'явилося відео з місця події, а також про те, що під час гри раптово помер відомий 30-річний футболіст, в минулому грав за французький клуб "Бастія".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини