Головна Новини Суспільство події У Вінницькій області мисливець підстрелив хлопчика на полюванні: що відомо про стан дитини (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Вінницькій області мисливець підстрелив хлопчика на полюванні: що відомо про стан дитини (ФОТО)

Дитина отримала непроникне вогнепальне поранення грудної клітки та голови

1 листопада 2021, 20:10
Поділіться публікацією:

У Вінницькій області місцевий мешканець під час полювання підстрелив 14-річного хлопчика. Про це інформує пресслужба Нацполіції  Вінничини.

У Вінницькій області мисливець підстрелив хлопчика на полюванні: що відомо про стан дитини (ФОТО)

У Вінницькій області мисливець підстрелив хлопчика (фото vn.npu.gov.ua)

 31 жовтня медики однієї з місцевих лікарень повідомили поліціянтів про госпіталізацію  14-літнього підлітка, жителя населеного пункту Мала Стратіївка, якого привезли з вогнепальними пораненнями голови та грудної клітки.

Школяр вийшов погуляти з псом до місцевого озера, яке розташоване за населеним пунктом. Саме там в той час шукав дичину місцевий 26-річний любитель  полювання.

Як встановили поліціянти, підліток отримав поранення від рикошету заряду дробу під час пострілу. Зареєстровану рушницю в вінничанина вилучили.

Порушене кримінальне провадження, яке кваліфікується за ст. 128 Кримінального кодексу України. Це -  необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Санкція цієї статті передбачає тюремне ув’язнення на строк до двох років.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Вінницькій області чоловік закрив вдома неповнолітню і там знущався над нею.інцидент стався в   Гайсинському районі. Повідомляється, що у 2018 році 58-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, завів свою 15-річну односельчанку до себе додому і закрив там її проти волі. У будинку злочинець чинив розпусні дії стосовно своєї жертви. Згідно з судово-психіатричною експертизою, потерпіла мала порушення інтелектуального розвитку. Співробітники правоохоронних органів затримали чоловіка. Під час судового розгляду підсудний не визнав своєї провини.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини