Головна Новини Суспільство Кримінал У Вінницькій області чоловік закрив вдома неповнолітню і там знущався над нею: суд виніс вирок
commentss НОВИНИ Всі новини

У Вінницькій області чоловік закрив вдома неповнолітню і там знущався над нею: суд виніс вирок

Під час судового розгляду чоловік не визнавав своєї провини

20 жовтня 2021, 14:33
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Вінницькій області чоловік розбещував неповнолітню. Про це повідомляє прокуратура Вінницької області.

У Вінницькій області чоловік закрив вдома неповнолітню і там знущався над нею: суд виніс вирок

У Вінницькій області судили зловмисника. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався в   Гайсинському районі. Повідомляється, що у 2018 році 58-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, завів свою 15-річну односельчанку до себе додому і закрив там її проти волі. У будинку злочинець чинив розпусні дії по відношенню до своєї жертви.

Згідно з судово-психіатричною експертизою, потерпіла мала порушення інтелектуального розвитку. Співробітники правоохоронних органів затримали чоловіка.

Під час судового розгляду підсудний не визнав своєї провини. За результатами наданих прокурором доказів, суд визнав чоловіка винним і призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк чотири роки.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Пакистані чоловік спалив живцем свою сім'ю. У провінції Педжаб співробітники правоохоронних органів підозрюють місцевого жителя у вбивстві. Жертвами стали семеро людей. Молодшому із загиблих було всього чотири місяці. Згідно з даними ЗМІ, трагедія сталася після того, як дочка підозрюваного вийшла заміж проти його волі. На цей момент правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Сполучених Штатах Америки поїзд врізався в автовоз, що стояв на переїзді. Водій автомобіля не зміг виїхати зі шляхів. Від удару легковика, які перебували в причепі, підлетіли в повітря, а передня частина поїзда зійшла з рейок. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини