Головна Новини Суспільство події У Туреччині знайшли тіло зниклої місяць тому українки: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині знайшли тіло зниклої місяць тому українки: що відомо

Любителька альпінізму з Одеси перебувала в розшуку з початку травня 2021 року

29 травня 2021, 09:18 comments1952
Поділіться публікацією:

Історії про зникнення людей в горах рідко закінчуються хепі-ендом. Так сталося і в цьому випадку — 29 травня стало відомо, що українка Яна Кривошея, що займається скелелазінням в горах Туреччини, все ж загинула. До цього дівчина вважалася зниклою без вісті.

У Туреччині знайшли тіло зниклої місяць тому українки: що відомо

Одеситці Яні Кривошеї було всього 42 роки. Фото: Facebook / Вячеслав Кривошея

Про процес і завершення пошукової операції повідомляє "Сегодня", посилаючись на турецький ресурс Antalya Hakkinda.

Тіло одеситки було виявлено через 23 дні після того, як медики, жандарми і волонтери кинулися її розшукувати. Останній раз вона контактувала зі своїми рідними 2 травня, повідомивши, що піднялася на вершину гори Гейіксіврісі.

Турецькі альпіністські канікули для Кривошеї повинні були закінчитися 10 травня, проте трагічний випадок вирішив все інакше. Нині тіло українки передано патологоанатомам для встановлення точних причин смерті. Однак основна версія слідства — падіння зі стрімких скель і отримання внаслідок цього травми, несумісних із життям.

У Туреччині знайшли тіло зниклої місяць тому українки: що відомо - фото 2

Відзначимо, що раніше родичі та друзі загиблої українки припускали, що її могли викрасти. Все через те, що після спілкування з матір'ю 2 травня Яна Кривошея вимкнула телефон і більше на зв'язок не виходила. Однак оператор зафіксував активність мобільного 4 травня. При цьому зазначалося, що він чомусь перебував аж за 90 км від її передбачуваного місця зникнення.

Яні Кривошеї було всього 42 роки. В Україні у неї залишився син.

Це не єдина трагедія, що сталася з українцями за кордоном в травні цього року. Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що на території Єгипту під час відпочинку загинув один з екс-керівників вітчизняної служби зовнішньої розвідки. Дізнатися причини загибелі колишнього чиновника можна в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали про те, що в Італії була виявлена зникла більше пів року тому українка. Всі подробиці смерті нашої співвітчизниці — в публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ТАто

29 травня 2021, 13:00

Нехер было в одиночку лазить, к тому же бошка тупая .....


Новини