Головна Новини Суспільство події Екс-головний розвідник України Гвоздь загинув в Єгипті
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-головний розвідник України Гвоздь загинув в Єгипті

За попередньою інформацією, Віктор Гвоздь займався дайвінгом і пірнав на глибину в 40 метрів, після чого йому стало погано

29 травня 2021, 04:49 comments1105
Поділіться публікацією:

У Міністерстві закордонних справ підтвердили загибель колишнього глави Служби зовнішньої розвідки України Віктора Гвоздя на курорті в Єгипті. Про це заявив заступник міністра закордонних справ Євген Єнін в ефірі "Україна 24"

Екс-головний розвідник України Гвоздь загинув в Єгипті

Віктор Гвоздь (фото з відкритих джерел)

"На превеликий жаль, мені стало відомо відразу після констатації вже самого факту смерті екскерівника Служби зовнішньої розвідки пана Гвоздя", — йдеться в повідомленні.

За словами Єніна, дипломати перебувають в контакті з єгипетськими колегами для встановлення офіційних фактів і причин смерті. За попередньою інформацією, Гвоздь займався дайвінгом і пірнав на глибину в 40 метрів, після чого йому стало погано. Врятувати колишнього розвідника не вдалося.

Віктор Гвоздь очолював Службу зовнішньої розвідки з 2014 по 2016 рік. До цього був Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України з 2008 по 2010 рік.

Нагадаємо, український військовий помер на передовій на Донбасі. Про це повідомило на сторінці в Facebook оперативне командування "Північ". Вогнепальне поранення розвідник отримав під час виконання бойового завдання через необережне поводження зі зброєю. Все сталося напередодні. Яке саме бойове завдання виконував боєць — у повідомленні командування не сказано. Точно також не вказано, про яке пораненні йдеться. Відомо лише, що воно було вогнепальною і несумісним з життям. "Військовослужбовець окремого розвідувального батальйону Об'єднаних сил помер, отримавши вогнепальне поранення, несумісне з життям. Причиною стало необережне поводження зі зброєю під час виконання бойового завдання", — відзначили в командуванні. Що саме сталося зараз з'ясовують представники Військової служби правопорядку, а також Нацполіція.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Украина 24"
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини