Головна Новини Суспільство події У Трускавці п’ятеро дітей втекли з дитячого табору через заборону курити
commentss НОВИНИ Всі новини

У Трускавці п’ятеро дітей втекли з дитячого табору через заборону курити

У Трускавці з місцевого дитячого табору втекли підлітки

15 серпня 2022, 23:55
Поділіться публікацією:

З дитячого табору "Артек-Прикарпаття", що знаходяться у Трускавці, втекли 5 підлітків. Щоб розшукати та знайти їх поліцейські організували пошукову операцію. Про це повідомили у Трускавецькій міській раді.

У Трускавці п’ятеро дітей втекли з дитячого табору через заборону курити

П’ятеро дітей втекли з дитячого табору (фото з відкритих джерел)

 Діти втекли 13 серпня, ввечері. Їх шукала не тільки поліція, але весь особовий склад.

"У суботу ввечері з табору "Артек-Прикарпаття", який працює на базі санаторію "Женева", втекло п’ятеро підлітків з Миколаївської області. Весь особовий склад було піднято по тривозі для проведення розшукових заходів", –  йдеться у заяві.

Підлітків знайшли на території Стрийського району лише наступного дня. Згодом з'ясувалося, що діти втекли з табору через  дисципліну в санаторії та заборону дітям курити.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у школах Києва діти більше не вивчатимуть російську мовуВикладати російську мову у столичних школах більше не будуть. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів політолог та економіст Валерій Клочок. У листі у відповідь Київської міської державної адміністрації на запит громадської організації "Молодіжний клуб Джура" заявляється, що у новому навчальному році в київських школах більше не буде уроків російської мови. Викладати російською мовою вчителі також не будуть.

 Також "Коментарі" писали про те, що в Україні не встигають підготувати всі школи до початку навчального року1 вересня в Україні відкриються не всі школи. Деякі школярі продовжать навчатися онлайн. Мова йде про навчальні заклади, що знаходяться в небезпечних зонах, адже підготувати ці школи до 1 вересня просто неможливо. Про це заявила голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Юлія Грішина.
 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини