Головна Новини Суспільство події У Тростянці російські окупанти закатували цивільного: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тростянці російські окупанти закатували цивільного: подробиці

Окупанти жорстоко знущалися із загиблого чоловіка

28 березня 2022, 22:25
Поділіться публікацією:

Російські загарбники  піддали тортурам, що спричинили смерть,  мешканця населеного пункту Тростянець, що  попав під окупацію. За цим фактом розслідується  кримінальне провадження. Про це інформують в пресслужбі Офісу генерального прокурора.

У Тростянці російські окупанти закатували цивільного: подробиці

Прокуратура розпочала розслідування цього злочину (фото з відкритих джерел)

Як встановлено представниками слідства, агресори, коли  окупували  місто Тростянець,  жорстоко познущались із загиблого чоловіка.  Його тіло, на якому були множинні ушкодження, було знайдено, коли місто було звільнене 28 березня. Зараз  встановлюють особу цієї  людини.  

Працівниками прокуратури  відкрите  кримінальне провадження за фактом порушення законів й звичаїв війни.

"Досудове розслідування у кримінальному провадженні доручено слідчим відділення поліції №1 міста Тростянець Охтирського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції в Сумській області", -  стверджується в оприлюдненому повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про злочини російських окупантів на ХерсонщиніПравоохоронці Херсонської обласної прокуратури відкрили три кримінальні провадження за останню добу за фактом порушення законів та звичаїв війни, що передбачено статтею 438 Кримінального кодексу України. Відомо, що 10 березня 2022 року російські окупанти здійснили кілька злочинів. Як з'ясували слідчі, окупанти, перебуваючи в селі Наддніпрянське, незаконно зайшли  на територію Інституту зрошуваного землеробства Національної академії аграрних наук України. Там вони вчинили погром, нищили обладнання та техніку. 10 березня окупанти обстріляли село Дар’ївка в Херсонській області. В результаті згорів транспортний засіб, в якому перебувала жінка-водій. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини