Головна Новини Суспільство події У Тернополі знепритомніла 9-річна дівчинка під час катання на санках
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тернополі знепритомніла 9-річна дівчинка під час катання на санках

У дитини діагностували струс мозку під час катання на санках

11 січня 2022, 23:20
Поділіться публікацією:

 В місті Тернопіль вчора ввечері, 10 січня мав місце неприємний інцидент. Спускаючись з гірки на санчатах, 9-річна дівчинка сильно врізалась в іншу маленьку городянку та тут же, на вулиці, втратила свідомість.  Про це проінформував очільник  місцевого Центру екстреної медичної допомоги Михайло Джус. 

У Тернополі знепритомніла 9-річна дівчинка  під час катання на санках

Дитину доправили в лікарню (фото з відкритих джерел)

 За словами медичного фахівця, нещастя трапилось в міському парку у ці зимові дні шкільних канікул. Юна тернополянка спускалась з гори, що знаходиться на території міського парку. Очевидно, спускаючись на швидкості, вона зачепила санчатами іншу свою ровесницю, сильно вдарилась об  другу школярку головою і втратила  свідомість. Просто в парк  стурбовані перехожі викликали представників Швидкої допомоги.

 За повідомленням Михайла Джуса, в дитини медики діагностували  закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Вони надали малючці необхідну медичну допомогу та шпиталізували до Тернопільської обласної дитячої лікарні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Тернополі дерево звалилося на 12-річного хлопчикаВ одному з парків Тернополя травмувалася дитина. За інформацією Центру екстреної медичної допомоги Тернопілля, 12-річний хлопчик готував у парку шашлик і в якийсь момент на нього впало дерево. Дитина отримала поранення руки. Після надання медичної допомоги хлопчика було доставлено до обласної дитячої лікарні. У потерпілого діагностували забито-рвану рану четвертого пальця правої кисті. Наразі фахівці встановлюють усі обставини цієї трагедії. Також не відомо, чи будуть відповідати профільні комунальні служби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини