Головна Новини Суспільство події У Тернополі обстріляли дитину, що каталася на санчатах: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тернополі обстріляли дитину, що каталася на санчатах: що відомо

11-річного хлопчика госпіталізували

22 січня 2021, 15:31 comments6789
Поділіться публікацією:

У прес-службі Національної поліції повідомили про те, що в Тернополі обстріляли 11-річну дитину. Повідомляється, що в момент обстрілу хлопчик катався на санчатах неподалік від навчального закладу.

У Тернополі обстріляли дитину, що каталася на санчатах: що відомо

У Тернополі обстріляли дитину - фото з відкритих джерел

За даними правоохоронних органів, медичні працівники діагностували у потерпілої дитини множинні поранення, які імовірно викликані вогнепальною зброєю.

Також відомо, що під час хірургічного втручання лікарі вилучили з тіла хлопчика понад 30 сторонніх предметів, які мають схожість з дробинами. Повідомляється, що травмовані й внутрішні органи малолітньої дитини. Зараз потерпілий знаходиться в одній зі столичних лікарень, оскільки вимагає ще однієї операції.

У повідомленні поліції також зазначили, що в ході проведення слідчо-оперативних дій і обстеження прилеглих до місця події територій, в одного з місцевих жителів правоохоронці виявили гладкоствольну зброю. Зараз вона відправлена на експертизу.

За фактом події поліція відкрила кримінальне провадження за статтею хуліганство (296 ККУ).

Раніше "Коментарі" повідомляли, що чоловік, якого підозрюють у вбивстві свого батька, а також друга сім'ї, назвав причиною жорстокої розправи ритуальний обряд. Одеська поліція вже оголосила 30-річному громадянину про підозру в подвійному вбивстві.

Також нагадаємо, що напередодні суд оголосив вирок 22-річному Миколі Тарасову, якого звинуватили в жорстокому вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко. Чоловік засуджений до 15 років тюремного ув'язнення. Цьому не завадила навіть спроба суїциду, яку вчинив підсудний під час засідання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Человек

25 січня 2021, 12:14

А ботов то по набежало! Сколько вам пуйло платит? По рублю за комент? Большего вы не стоите ))

Назар

24 січня 2021, 12:50

Елизавета Черных Журналист Образование: высшее по специальности «украинская филология» Киевского университета имени Бориса Гринченко Заканчиваю магистратуру по специальности «журналистика» Киевского национального университета имени Тараса Шевченко Опыт работы: редактор портала «24 News.in.ua», копирайтер в рекламном агенстве «Marchenko Marketing” https://www.facebook.com/profile.php?id=100010012217626 Источник: https://comments.ua/editor/63-elizaveta-cernyh © Comments.ua ОНА ЕЩЁ ДАЖЕ НА ЖУРНАШЛЮХУ НЕ ДОУЧИЛАСЬ!

ДОНБАСС

23 січня 2021, 16:47

ЗА ДЕТЕЙ ДОНБАССА

Попандопало

23 січня 2021, 13:53

То не мова винна! Не язык виноват , что стреляют у ребёнка !!! Будьте прокляті хто розв'язав ворожнечу між людьми!

df

23 січня 2021, 13:30

А, кацапского говноеда забыли спросить кто что желает

ККК

22 січня 2021, 21:50

Ну так кто у власти? Мохнорылый жидовский пидорас!

Б

22 січня 2021, 18:00

А, так присылайте. Он ведь у вас сидит. Приём устроим ему королевский ;)

А

22 січня 2021, 17:51

Хулиганство ? Вы свинорылые совсем там ипанулись ??? То 15 стариков сожгли, то дитя расстреляли в прекрасном городе Тернополь. Пакэтик не бажете ? Бажаем злачинага якубовича, бакс по 8 и Мира с соседями


Новини