Головна Новини Суспільство події У Тернопільській області зіткнулись мікроавтобус та автомобіль, 9 людей постраждали (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тернопільській області зіткнулись мікроавтобус та автомобіль, 9 людей постраждали (ФОТО)

Аварія сталась на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече

8 грудня 2021, 23:08
Поділіться публікацією:

В середу, 8 грудня на автостраді  Доманово-Ковель-Чернівці неподалік Тернополя сталась автотроща, в якій постраждав рейсовий мікроавтобус "Тернопіль-Кременець" та зазнала пошкоджень іномарка. В цій дорожній пригоді зазнало ушкоджень 9 пасажирів. Про це інформує ТСН.

 У Тернопільській області зіткнулись мікроавтобус та автомобіль, 9 людей постраждали (ФОТО)

Постраждали 9 людей (фото - ГУ Національної поліції в Тернопільській області)

За оприлюдненою інформацією, два транспортні засоби зіштовхнулись в ударі. Це були пасажирський мікроавтобус  та авто.

 Від великої сили зіткнення, в пасажирської маршрутки відірвало колеса, а іномарка залетіла з дороги в придорожній кювет.

 В автотрощі, на щастя, обійшлося без  людських смертей. Але дев’ятеро подорожуючих, в тому числі, кермувальник пасажирського буса отримали ушкодження різної важкості. Медики їх госпіталізували до медичного закладу.

За інформацією Нацполіції Тернопільського регіону, дорожній інцидент буде внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань за  статтею 286 Кримінального кодексу України.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Тернополі збили на смерть 28-річну дівчину. В місті Тернополі на пішохідному переході сталась смертельна аварія. Від сильного удару загинула 28-річна городянка, на яку на ніби безпечній зоні автодороги наїхала іномарка. Від сильного удару автомашини, яка дуже швидко мчала міською вулицею, молода містянка отримала важкі травми, несумісні з життям. Вже в медичному закладі вона пішла з життя. Автопригода мала місце пізно ввечері. Іномарка поспішала виїхати з міста, направляючись до населеного пункту Підгороднє. Минаючи нерегульований пішохідний перехід, вона не зупинилась, щоб пропустити тернополянку, а, навпаки, наїхала на неї.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини