Головна Новини Суспільство події Тіло відкинуло на кілька метрів: у Тернополі збили на смерть 28-річну дівчину
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіло відкинуло на кілька метрів: у Тернополі збили на смерть 28-річну дівчину

Потерпілу госпіталізували, але від отриманих травм вона померла

15 вересня 2021, 22:47
Поділіться публікацією:

Минулого вівторка в місті Тернополі на пішохідному переході сталась смертельна аварія. Від сильного удару загинула 28-річна городянка, на яку на ніби безпечній зоні автодороги наїхала іномарка. Про це інформує відділ комунікацій Нацполіції Тернопільської області.

Тіло відкинуло на кілька метрів: у Тернополі збили на смерть 28-річну дівчину

Удар був дуже сильний (фото: ГУ Національної поліції в Тернопільській області)

Від сильного удару автомашини, яка дуже швидко мчала міською вулицею, молода містянка отримала важкі травми, несумісні з життям. Вже в медичному закладі вона пішла з життя.

Автопригода мала місце пізно ввечері. Іномарка поспішала виїхати з міста, направляючись до населеного пункту Підгороднє. Минаючи нерегульований пішохідний перехід, вона не зупинилась, щоб пропустити тернополянку, а, навпаки, наїхала на неї. Молода городянка, яка отримала важкі травми, вже не повернулась до життя.

За інформацією тернопільських медіа, жертві наїзду було тільки 28 років. Правоохоронці та свідки кажуть, що іномарка дуже сильно вдарила її. Так, що городянка пролетіла вперед на значну відстань, а ті речі, що були при ній, люди збирали по всій вулиці.

Поліціянти опитують свідків аби зібрати більш детальну інформацію про автопригоду.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що у Тернополі невідомі напали та жорстоко побили 17-річну дівчину у парку. Минулий понеділок, 13 вересня, став справді неприємним для молодої тернополянки. Під час прогулянки на неї кинулись невідомі зловмисники й завдали ударів. Неповнолітня городянка впала на землю, а свідки інциденту викликали у міський сквер медиків. Як зазначив лікар, зловмисник гамселили неповнолітню після опівночі. Медпрацівники викликали сюди поліцію та надали скривдженій городянці першу необхідну допомогу. Далі її забрали до лікарні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини