Головна Новини Суспільство події У Тернополі невідомі напали і жорстоко побили 17-річну дівчину в парку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тернополі невідомі напали і жорстоко побили 17-річну дівчину в парку

У дівчини закрита травма грудної клітки і травма лівої щоки

14 вересня 2021, 23:55
Поділіться публікацією:

Минулий понеділок 13 вересня став справді неприємним для молодої тернополянки. Під час прогулянки, на неї кинулись невідомі зловмисники й завдали ударів. Неповнолітня городянка впала на землю, а свідки інциденту викликали у міський сквер медиків. Про це написав  в інтернеті керівник екстреної медичної служби Михайло Джус.

У Тернополі невідомі напали і жорстоко побили 17-річну дівчину в парку

Дівчина сильно постраждала (фото з відкритих джерел)

Як зазначив лікар, зловмисник гамселили неповнолітню після опівночі. Медпрацівники викликали сюди поліцію та надали скривдженій городянці першу  необхідну допомогу. Далі її забрали до лікарні.

 В жертви невідомих злочинців – травма грудної клітки, також були ще удари по обличчю.

Із цим інцидентом розбираються поліціянти, встановлюють невідомих та причини конфлікту, що закінчився рукоприкладством.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що у Тернополі батько морив голодом 11-річну дитину з інвалідністю.Працівники Нацполіції міста Тернопіль та співробітники міської соціальної служби врятували від голоду маленького хлопчика-інваліда. Малюк вже два дні нічого не їв, бо тату-пиякові було не до нього за друзями та гучними пиятиками. Хлопчик дуже зрадів, що його забирають з рідного дому і поселять в реабілітаційному центрі. Бо там його хоч помиють і зажди нагодують. В юного тернополянина матір померла, з того часу квартира на вулиці 15 квітня стала притоном для місцевих пияків. У холодильнику не було ні молока, ні  інших продуктів. Зате скрізь валялося сміття. Батько і цього разу вже встиг випити горілки, а от сина нагодувати й не подумав. 11-річний хлопчик має ознаки порушення слуху, погано вимовляє слова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини