Головна Новини Суспільство події У Тернопільській області чоловік ледве не задушив хлопчика, бо його дражнили
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тернопільській області чоловік ледве не задушив хлопчика, бо його дражнили

Зловмисник зупинився лише тоді, коли втрутилася мама хлопчика

24 листопада 2021, 22:40
Поділіться публікацією:

В  Тернопільському регіоні місцевий мешканець зробив напад на малюка, який на вулиці почав його дражнити. Він шарпнув його за одяг, підняв догори і почав душити.  Про це інформує Кременецька районна судова установа у своєму  вироку.

У Тернопільській області чоловік ледве не задушив хлопчика, бо його дражнили

Чоловік наздогнав дитину та намагався задушити (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненими матеріалами справи, інцидент мав місце неподалік будинку, де живе малий тернополянин.  Як з’ясувало досудове слідство, ображений мешканець догнав одного з  компанії дітей на вулиці,  шарпнув хлопчика за одяг, підняв догори і почав руками душити.

Добре, що на вулицю вийшла матір дитини, яка відразу почала кликати сусідів на допомогу. Переляканий  дядько, злякавшись розголосу, відпустив хлопчика.

Під час судового засідання обвинувачений признав, що винний і попросив вибачення. Він пояснив мотив свого вчинку. Напав на малого тільки через те, що був сердитий, що діти його обзивали різними прозвиськами. Тому наздогнав одного з них і вирішив дати йому прочухана.

Кременецька районна судова установа  визнала його таким, що винен за ч. 1 ст. 126 КК України та присудила відпрацювати 150 годин на  громадських роботах. Постановлений вирок  винний ще може піддати оскарженню. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Тернопільській області загадково померло немовляВ населеному пункті  Козова Тернопільського регіону раптово пішов із життя малюк, якому виповнився один місяць. Про цей випадок  поліціянтів сповістив медпрацівник екстреної групи швидкої допомоги. Матір сказала, що маленькому стало зле вже ввечері, розпочалась кровотеча з носа. Малюк не перебував на обліку в сімейного лікаря, тому стурбовані батьки викликали екстрену допомогу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини