У Сумській області ЗСУ знищили 15 ворожих танків (ФОТО)

Біля Глухова на Сумщині українські військові знешкодили колону ворожої техніки, застосувавши ПТРК "Javelin"

Сьогодні, 24 лютого, Російська Федерація розпочала вторгнення на українські території та вдарила насамперед по військових об'єктах. Наразі загострення спостерігається у Сумській області, але ЗСУ дають відсіч та захищають територію.

На Facebook-сторінці Сухопутних військ ЗСУ з'явилася інформація, що в районі Глухова (Сумська область) українські військовослужбовці знищили 15 ворожих танків Т-72, застосувавши ПТРК "Javelin".

Очевидці повідомляють, що на танках – прапори Російської Федерації, а на нашивках військових – червоні зірки.


Нагадаємо, українська армія почала застосовувати безпілотники, які виробляються в Туреччині. Завдяки застосуванню "Байрактарів" вдалося зупинити наступ танків ворога в районі Путивля (Сумська область). Також українська армія призупинила настання ворожих танків у районі Путивля. Все ще точать бої під Генічним, Скадовськом та Чаплінкою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що, за словами радника голови Офісу президента України Михайла Подоляка, є дві тактичні цілі Росії щодо захоплення української держави. Це — захопити частину наших територій і завдати удару керівництву України. Як зазначив Михайло Подоляк, те, що є зараз, – це спроба дестабілізації ситуації у великих містах.

Читайте також, що одним із ключових завдань для Росії є дестабілізувати ситуацію в містах-мільйонниках — Києві та Харкові. Підсумком військових дій Кремля є спроба поставити на чолі України маріонеткових лідерів, які повністю підзвітні Кремлю. Зміна влади в Україні допоможе Кремлю повернути країну до свого впливу.