Головна Новини Суспільство події У Сумській області чоловік до смерті зґвалтував свою знайому
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сумській області чоловік до смерті зґвалтував свою знайому

У Сумській області чоловік зґвалтував жінку у неприродний спосіб

25 січня 2022, 21:45 comments1434
Поділіться публікацією:

Працівники прокуратури Сумської області направили до суду обвинувачення щодо 45-річного мешканця міста Кролевець, якого  місцеві прокурори обвинувачують в тому, що він жорстоко зґвалтував свою знайому та не надав їй своєчасної допомоги. Про це інформує пресслужба прокуратури Сумської області.

 У Сумській області чоловік до смерті зґвалтував свою знайому

Чоловік може потрапити за ґрати на 15 років (фото з відкритих джерел)

 Інцидент стався ще в кінці листопада минулого року. Городянин запросив до себе на гостину 53-річну  мешканку цього міста, яку давно знав. Вони разом пиячили, потім почали займатись сексом. Молодший за свою пасію чоловік скористався безпорадністю жінки після вжитої дози алкоголю. Він жорстоко почав ґвалтувати її, використовую сторонній предмет.  Жертва сексуального збоченця померла в чужому ліжку, бо в неї були пошкоджені  внутрішні органи. Тим часом ґвалтівник  просто спостерігав за нею, не викликавши нещасній  медиків швидкої допомоги.

 Сумські прокурори кваліфікували дії цього місцевого збоченця за правовою кваліфікацією ч. 5 ст. 152 ККУ. Це — вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи з використанням іншого предмета, без добровільної згоди потерпілої особи, що спричинили тяжкі наслідки. Також за  ч. 3 ст. 135 ККУ, що кваліфікується, як залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані. За цим обвинуваченням ґвалтівник може отримати  чималий строк позбавлення волі, зокрема від десяти до п’ятнадцяти років перебування за ґратами, — стверджують представники прокуратури Сумської області.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Полтавщині хлопець зґвалтував свою неповнолітню сестру.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Дмитрий

25 січня 2022, 23:15

Немалый срок... Пожизненное, без права досрочного освобождения и помилования!


Новини