Головна Новини Суспільство Кримінал Мати мовчала: на Полтавщині хлопець зґвалтував свою неповнолітню сестру
commentss НОВИНИ Всі новини

Мати мовчала: на Полтавщині хлопець зґвалтував свою неповнолітню сестру

На Полтавщині за зґвалтування судили 20-річного хлопця

9 грудня 2021, 17:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Полтавщині місцевий житель скоїв зґвалтування своєї неповнолітньої родички. Про це пише видання ТСН.

Мати мовчала: на Полтавщині хлопець зґвалтував свою неповнолітню сестру

Зґвалтування у Полтавській області. Фото: pixabay

Як стало відомо, інцидент стався в одному із населених пунктів Машівського району. Співробітники правоохоронних органів з'ясували, що у день події 14-річна дівчинка перебувала вдома та навчала уроки за столом. Якоїсь миті у кімнату зайшов її 20-річний брат. Зловмисник силою роздяг свою жертву, а потім зґвалтував.

На суді підозрюваний повністю визнав свою провину та розповів, що вчинив злочин у стані алкогольного сп'яніння. Після зґвалтування дівчинка втекла, а він переховувався на городі, бо його додому не пускали.

Поліціянти також встановили, що мати потерпілої не одразу звернулася до правоохоронних органів через те, що боялася за сина.

Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк сім років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що на столицю Єгипту обрушилася гігантська стіна піску. За даними ЗМІ, її висота сягала п'яти метрів. Стихія також принесла із собою сильний вітер. У Каїрі, а також кількох інших містах, розташованих неподалік, тимчасово перестали працювати навчальні заклади. Людей просять не залишати вдома.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Німеччині танк зіткнувся з військовим позашляховиком. Пригода сталася під час навчань на полігоні, що знаходиться у Нижній Саксонії. Внаслідок інциденту двоє громадян отримали тяжкі поранення та загинули на місці. Наразі встановлюються всі обставини трагедії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини