Головна Новини Суспільство події У Сумах, на стоянці, вогонь пошкодив сім автівок: що відомо про пожежу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сумах, на стоянці, вогонь пошкодив сім автівок: що відомо про пожежу

Пожежники ліквідували вогонь й запобігли його поширенню на інші автомобілі

10 жовтня 2021, 15:10 comments1084
Поділіться публікацією:








На автостоянці вночі 10 жовтня почали горіти автівки, що були там припарковані. На місце виїхали вогнеборці. Про це повідомляють у пресслужбі Служби з надзвичайних ситуацій в Сумській області.

У Сумах, на стоянці, вогонь пошкодив сім автівок: що відомо про пожежу

У Сумах ледь не згоріли всі припарковані авто, фото з відкритих джерел

Всього на стоянці просто неба було кілька десятків автівок. Поки прибули пожежники, вогонь пошкодив чотири авто, отримали пошкодження три ті автівки, що були розташовані біля епіцентру загоряння. 

Чергова бригада другої пожежно-рятувальної частини оперативно приступила до приборкання вогню та локалізувала займання. Завдяки вчасній ліквідації вогню було врятовано від знищення 20 автомобілів, на які міг поширитися вогонь.

На місце прибули інспектори та поліціянти, щоб з'ясувати причини пожежі, що знищила майно містян. Поки що в поліції пожежу ніяк не коментують. Протягом години гасили пожежу по вулиці Римського Корсакова 10 вогнеборців.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Балаклії масштабна пожежа загрожувала будинкам. Для ліквідації вогню на місце прибули рятувальники трьох відділень. Також їм допомагали працівники відділення Балаклійського лісгоспу та місцеві військовослужбовці. Очевидці говорять, що від гарячого повітря тріскалися шибки у будинках.

Також ми писали, що за підпал птахоферми у Польщі затримали українців. Чоловік раніше працював на фермі. Вдень 3 жовтня він вирішив підпалити сарай на території ферми, де вирощували курей. Повідомляється, що він нібито був у стані алкогольного сп'яніння. Після перевірки рівня алкоголю в крові у відділенні поліції було встановлено, що у його крові було близько 2 проміле алкоголю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини