Головна Новини Суспільство події У Сумах батько, який задушив свого трирічного сина, пояснив свій вчинок
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сумах батько, який задушив свого трирічного сина, пояснив свій вчинок

За словами матері хлопчика, чоловік мав певні психічні розлади

16 вересня 2021, 23:49
Поділіться публікацією:

В Сумській області чоловік вбив свого маленького малюка. Ця новина приголомшила всіх мешканців райцентру Глухів. Як завжди, на велосипеді тата вони поїхали до рідної домівки. Але мама і дружина їх вже не побачила. І під'єднала до пошуків поліцію. Розшук обох зниклих членів родини не припинявся цілу ніч. Вранці поліцейські в лісі побачили страшну картину — там нерухомо лежав зниклий малюк з кульком на голові. Про це інформує ТСН.

У Сумах батько, який задушив свого трирічного сина, пояснив свій вчинок

У чоловіка були психологічні розлади (фото: патрульна поліція Сумської області)

Дружина призналась поліціянтам, що іноді на її чоловіка щось находить. Нездорова психіка. Тому й турбувалась за їх спільного малюка. Про це розповів керівник відділу комунікацій Нацполіції Сумської області Володимир Крупецьких

Незворушного малюка знайшли майже за два кілометри від дошкільної установи. За який час поліціянти затримали й дітовбивцю. Він признався, що позбавив  його життя.

 В згорьованої жительки Сумщини це вже другий шлюб.  В родині було 4 діток. Двійко від екс-чловіка і від іншого теж два малюки.

 Сусіди шоковані родинною трагедією. За їх мірками, родина була зразковою. Ні горілки, ні насилля, все гарно. І ось такий жах, що не вкладається в голові.

 Покійного "татусь" ніби й любив. Завжди був з ним. Возив у садочок, забирав назад.

Сам дітовбивця каже, що таким чином Олексійко поплатився за те, що зобижав меншого брата. Ледь не зробив того калікою, бо травмував йому голову. Як стверджує, хотів завезти і залишити його ще рік тому.

Зараз з обвинуваченим спілкуються правоохоронці. Покійному малюку, якого виявили вже неживим, сьогодні якраз мало бути 4 рочки.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло, що у Сумах двоє іноземних студентів зґвалтували 25-річну дівчину.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини