Головна Новини Суспільство події У США при зльоті загорівся пасажирський літак: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У США при зльоті загорівся пасажирський літак: що сталося

У суботу ввечері, 2 жовтня, в аеропорту «Атлантик-сіті» в США при зльоті загорівся пасажирський літак: названа причина

3 жовтня 2021, 09:25
Поділіться публікацією:

У суботу ввечері, 2 жовтня, в США в міжнародному аеропорту "Атлантик-сіті" (штат Нью-Джерсі) сталася надзвичайна пригода. При зльоті загорівся пасажирський літак, але ніхто не постраждав.

У США при зльоті загорівся пасажирський літак: що сталося

У США загорівся двигун літака / Фото: Robert Alexander / Getty Images

Як повідомляє видання NBC, літак американської авіакомпанії Spirit Airlines повинен був вилетіти в аеропорт Форт-Лодердейл-Голлівуд (Флорида). Але при зльоті в правий двигун повітряного судна при регулюванні на злітну смугу потрапив птах і він загорівся. Пасажирів літака вдалося благополучно евакуювати, ніхто не постраждав.

Губернатор штату Філ Мерфі написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter, що з пасажирами авіалайнера і членами екіпажу все добре, а аеропорт знову відкритий і працює у звичному режимі.

Нагадаємо, що в японському аеропорту Наріта черепаха виповзла на злітно-посадкову смугу і затримала на 15 хвилин виліт п'яти літаки. Тварина на злітно-посадковій смузі схопили співробітники аеропорту. Вона була темно-зеленою, близько 30 сантиметрів в довжину і вагою близько 2 кілограмів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Боїнг 767-300 російської авіакомпанії, який здійснював рейс з кубинського міста Варадеро в російську столицю, налетів на несподівану перешкоду — зграю орлів. Пасажири літака зняли диверсію, винуватцями якої ледь не стали пернаті мешканці повітряного простору.

Читайте також, що в Сполучених Штатах Америки у пасажира літака під час польоту загорівся смартфон. Екіпаж літака швидко зреагував і використовував вогнегасники та спеціальні герметичні пакети для акумуляторів, які зроблені з вогнестійкого матеріалу і можуть витримувати температуру до 1760 градусів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини