Головна Новини Суспільство події В Японії затримали п'ять літаків через черепахи на злітно-посадковій смузі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії затримали п'ять літаків через черепахи на злітно-посадковій смузі

У японському аеропорту Наріта черепаха виповзла на злітно-посадкову смугу і затримала на 15 хвилин виліт п'яти літаки

28 вересня 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

У міжнародному аеропорту, який обслуговує Токіо виявили черепаху, яка заповзла на злітно-посадкову смугу. Вона не дозволила літаку злетіти в призначений час. Серед п'яти рейсів був двоповерховий літак компанії All Nippon Airways з намальованою на фюзеляжі черепахою. Він літає від Японії до Гаваїв і навпаки. Про це повідомляється на сайті NHK.

В Японії затримали п'ять літаків через черепахи на злітно-посадковій смузі

В Японії затримали п'ять літаків, фото з відкритих джерел

Персонал аеропорту Наріта повідомив, що пілот помітив черепаху на злітно-посадковій смузі близько 11:30 ранку. Одну з двох злітно-посадкових смуг закрили приблизно на 10 хвилин.

П'ять вильотів були затримані на термін до 15 хвилин. Одним з них був двоповерховий літак All Nippon Airways, що прямував в південне місто Наха в префектурі Окінава. Фюзеляж літака виконано в гавайському стилі із зображенням зеленої морської черепахи.

Черепаху на злітно-посадковій смузі схопили співробітники аеропорту. Вона була темно-зеленою, близько 30 сантиметрів в довжину і вагою близько 2 кілограмів.

Можливо, вона прийшла із сусіднього водосховища. Корпорація міжнародного аеропорту Наріта заявляє, що з'ясує, що це за черепаха, щоб визначити, чи можна її помістити в природне місце існування. Джерело, близьке до аеропорту, каже, що черепаху рідко можна зловити на злітно-посадковій смузі і затримати виліт.

Стюардеса, яка перебувала на борту літака ANA, висловила здивування з приводу збігу і сказала, що пасажири і екіпаж злетіли в піднесеному настрої, незважаючи на затримку.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував, що в аеропорту Вашингтона посилять заходи безпеки напередодні мітингу прихильників Трампа .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини