Головна Новини Суспільство події У СІЗО Луцька помер чоловік, який жорстоко вбив колишню дружину і дочку
commentss НОВИНИ Всі новини

У СІЗО Луцька помер чоловік, який жорстоко вбив колишню дружину і дочку

Крім померлого в камері знаходилося ще четверо ув'язнених

12 серпня 2021, 00:14
Поділіться публікацією:

У Луцьку в слідчому ізоляторі помер 62-річний чоловік, який сокирою зарубав свою колишню дружину і дочку. Про це повідомляє "Суспільне".

У СІЗО Луцька помер чоловік, який жорстоко вбив колишню дружину і дочку

Чоловік (фото з відкритих джерел)

У Луцькому СІЗО вчора, 10 серпня, близько 21:00 помер чоловік, підозрюваний у вбивстві двох жінок: 56-річної колишньої дружини і 22-річної дочки. У пресслужбі Нацполіції Волинської області повідомляють, що крім померлого в камері знаходилося ще четверо ув'язнених.

"Всі вони опитані слідчими. Було встановлено, що тілесні ушкодження йому ніхто не завдавав. Щоб встановити остаточну причину смерті, тіло направили на судово-медичну експертизу", — розповів головний спеціаліст сектора комунікації Нацполіціі області Олег Плазовський.

За фактом смерті ув'язненого відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) і 140 ("Невиконання або неналежне виконання медичним працівником своїх професійних обов'язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для хворого". КК. Як розповіла прессекретар прокуратури області Наталія Мурахевич, в Луцьке СІЗО до укладеного викликали екстрену медичну допомогу.

Нагадаємо, Волинської області жінка вирішили вбити свого колишнього чоловіка, щоб не плати кредит банку, який вона оформила на його ім'я. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції. Правоохоронці з'ясували, що 36-річна жінка, використовуючи документи свого чоловіка, оформила на його чимало кредитів загальною сумою 200 тисяч гривень. Але поліцейським вдалося врятувати чоловіка і запобігти його вбивство. Вони інсценували злочин і зловили замовницю "на гарячому" під час зустрічі з "ймовірним" кілером біля одного з сіл Володимир-Волинського району.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини