Головна Новини Суспільство події У Росії наклав на себе руки неонацист, який знущався над українцями
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії наклав на себе руки неонацист, який знущався над українцями

Відомо, що "Тесак" знаходився в СІЗО Челябінська і в передсмертній записці написав, що "не хоче доставляти неприємностей адміністрації"

16 вересня 2020, 12:51 comments1808
Поділіться публікацією:

У Росії наклав на себе руки відомий російський активіст Максим Марцинкевич на прізвисько "Тесак", який свого часу тримав в страху багатьох представників секс-меншин, в тому числі і з України. Про смерть "Тесака" пише Телеграм-канал Baza.

У Росії наклав на себе руки неонацист, який знущався над українцями

Відомо, що той перебував у СІЗО Челябінська і в передсмертній записці написав, що "не хоче доставляти неприємностей адміністрації", а дружині попросив передати книгу про комунізм і особистий щоденник. Рахунки з життям "Тесак" звів за допомогою одноразової бритви.

Відзначимо, що Марцинкевич був неодноразово судимий за розбій і хуліганство, був учасником націоналістичного руху "Реструкта" і творцем скандального проекту "Оккупай-педофіляй", заявленою метою якого є боротьба з педофілами. "Тесак" навіть влаштовував "турне" по Росії, Білорусі та Україні, нібито виявляючи педофілів. Жертвами Марцинкевича, без суду і слідства, ставали люди, які відгукувалися на провокаційні листування. "Тесак" записував відео з так званими "затриманими", погрожуючи їм пістолетом і брив їм на голові смужку, розфарбовуючи її в кольори веселки. В Україні зловмисник був у розшуку.

У Росії наклав на себе руки неонацист, який знущався над українцями - фото 2

Нагадаємо, помер батько одного з найбагатших людей у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини