Головна Новини Суспільство події У Рівному злодій обчистив 9 садочків: забирав продукти та градусник
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівному злодій обчистив 9 садочків: забирав продукти та градусник

У рівненському садочку злодій вкрав навіть градусник

24 грудня 2021, 22:10
Поділіться публікацією:

В місті Рівне городянин робив крадіжки в дитячих садочках міста. Він проникав в приміщення через балкони, виламавши двері. Крадій був з розряду серійних, за підрахунками рівненських правоохоронців він вже здійснив 9 таких пограбувань. Про це інформує пресслужба ГУ Нацполіції Рівненщини.

У Рівному злодій обчистив 9 садочків: забирав продукти та градусник

Чоловік пограбував 9 садочків (фото з відкритих джерел)

 В рівненському садочку, що розміщений на вулиці Євгена Коновальця, він поцупив електронного градусника, музичні колонки і  три змішувачі з кранів. В іншому дошкільному закладі виніс телевізора, зарядний пристрій і забрав призначені дітям продукти харчування.

За оприлюдненою поліцією інформацією, правоохоронці, реалізувавши увесь комплекс намічених заходів та слідчі дії, стараннями спеців карного розшуку знайшли підозрюваного, який не соромився грабувати дошкільні установи для дітей. Це-41 річний мешканець обласного центру.

Крадій і раніше мав проблеми із законом, навіть вже відбув покарання за те, що скоював майнові крадіжки.   Окрім двох епізодів злодійства, рівненчанин, як виявилось, причетний ще до 7 аналогічних злодійств.

За фактами крадіжок з проникненням в дошкільні установи вже проводиться досудове слідство за правовою кваліфікацією ч. 3 ст. 185 ККУ. Поліціянти вже незабаром проінформують зловмисника про підозру та оберуть запобіжний захід.

 Важливо, що у всіх крадіжках з дитячих садочків він зізнався. Частину краденого поліціянти знайшли в його помешканні і забрали. Все інше, що викрав із садочків, вже продав.

Тепер крадій, що не жалкував чужих дітей та обкрадав дитячі заклади, буде мати можливість подумати над тим, що накоїв. Адже йому загрожує чимале тюремне ув’язнення на строк від 3 до 6 років.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівному семикласник побив свою однокласницю.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини