Головна Новини Суспільство події У Рівному сталась масова бійка на засіданні міськради: екснардепа забрали в лікарню (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівному сталась масова бійка на засіданні міськради: екснардепа забрали в лікарню (ВІДЕО)

У бійці взяли участь близько 20 людей

21 лютого 2022, 16:08
Поділіться публікацією:








Сьогодні, 21 лютого, під час засідання міської ради Рівного сталась масова бійка. Мітингувальники побилися з депутатами-свободівцями. Екснардепа Олега Осуховського госпіталізували. Усі інші учасники медичної допомоги не потребували. Про це йдеться на сайті "Суспільного",  передає портал "Коментарі".

У Рівному сталась масова бійка на засіданні міськради: екснардепа забрали в лікарню (ВІДЕО)

Бійка в Рівненській міськраді. Фото з сайту Rivne1

У Рівному скликали позачергову сесію міської ради для вирішення питання з територіальною обороною. Однак на засідання прийшли працівники міської лікарні — наступного місяця у головного лікаря закінчується контракт і ймовірно є ніші кандидати на цю посаду. Коли до трибуни вийшов один з лікарів, який вирішив захистити чинного керівника лікарні, невідомі особи почали сутичку з депутатами від ВО "Свободи".  Один з них — екснардеп Олег Осуховський — нині перебуває у медзакладі. За інформацією ЗМІ, йому накладають шви на розбиту брову.

"Будь ласка, не перетворюйте сесію в цирк", — просив усіх присутніх під час бійки міський голова.
 

Після того, як бійка скінчилась, депутати пішли на перерву, оскільки поліція почала проведення слідчих дій.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в Україні планують послаблення карантинних обмежень: у Кабміні озвучили подробиціЗгідно з прогнозами, у березні епідемічна ситуація в Україні почне стабілізуватися. Прем'єр-міністр України доручив Міністерству охорони здоров'я провести аналіз карантинних правил за рекомендацією країн Євросоюзу та, за необхідності, змінити вимоги, які діятимуть після 31 березня у "зелених" та "помаранчевих" зонах епіднебезпеки з урахуванням весняно-літнього періоду.

Читайте також: У Міноборони РФ вже повідомили про нібито вторгнення українських військ до Росії, заявивши про загиблих




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини