Головна Новини Суспільство події У Міноборони РФ вже повідомили про нібито вторгнення українських військ до Росії, заявивши про загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ вже повідомили про нібито вторгнення українських військ до Росії, заявивши про загиблих

Російська пропаганда через підконтрольні медіа поширює нічим не підтверджене повідомлення, що нібито дві українські бойові машини піхоти в'їхали на територію РФ

21 лютого 2022, 15:50
Поділіться публікацією:

Кремль через підконтрольні медіа почав розповсюджувати інформацію про сьогоднішній бій російських прикордонників з українськими військовими, які нібито намагалися прорватися через кордон до Ростовської області. Повідомляється, що в бою загинуло п'ятеро людей, дві українські бойові машини піхоти (БМП) були знищені. Як повідомляє портал "Коментарі", інформація активно розповсюджується такими виданнями, як "РБК", "ТАСС", "РІА Новини", які посилаються на прес-службу Південного військового округу Росії.

У Міноборони РФ вже повідомили про нібито вторгнення українських військ до Росії, заявивши про загиблих

Кордон РФ. Фото: DW

Російські ЗМІ розповідають, що бій відбувся сьогодні з ранку, називають українських військових диверсантами, які намагалися прорватися в Ростовську область, які в бою були ліквідовані російськими військовими.

Також повідомляється, що після того, як диверсійні групи провалили поставлені завдання, був черговий прорив ЗСУ вже з використанням БМП. За інформацією російських ЗМІ, військову техніку вдалося нібито підбити.

Російські ЗМІ також повідомляють, що зустріли диверсантів російські прикордонники, які після того, як розв'язався бій, попросили російських військових прийти на допомогу.

Зазначимо, на таку заяву російської пропаганди, яка не базується на жодних конкретних фактах, уже відреагувало агентство Reuters, де, посилаючись на заяви українських прикордонників, заявили, що це повідомлення фейк, наголосивши, що в Ростовській області не було українських військ і не було спроби прорватися через кордон.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у "Слузі народу" просять західних партнерів та союзників не тягнути із санкціями, поклавши край шантажу російського президента Володимира Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

TAMAPA

22 лютого 2022, 09:29

Да этой крембл ядской сволоте соврать, что два пальца обоссать - лживое отрепье.


Новини