Головна Новини Суспільство події У Рівному горіла будівля ОДА
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівному горіла будівля ОДА

Постраждалих в результаті пожежі немає

17 лютого 2021, 18:35
Поділіться публікацією:

У місті Рівне рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу в будівлі обласної адміністрації, а до гасіння залучили понад чотири десятки пожежних. Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на повідомлення ГСЧС.

У Рівному горіла будівля ОДА

У Рівному горіла будівля ОДА - фото "Українська правда"

"17 лютого о 14:53 в Рівному на вулиці Майдан Просвіти на другому поверсі шестиповерхового будинку Рівненської обласної державної адміністрації сталася пожежа. Пожежа виникла в кабінеті Департаменту агропромислового розвитку Рівненської ОДА", — передали в відомстві.

Повідомляється, що вогонь пошкодив меблі на площі 15 квадратних метрів. На щастя, постраждалих в результаті пожежі немає — були евакуйовані 50 осіб, ще сто покинули будівлю самостійно.

Нагадаємо, що напередодні в обласній інфекційній лікарні в Запоріжжі сталася пожежа. За попередньою інформацією, загинули чотири людини. Правоохоронці підозрюють, що винним у пожежі в медичному закладі може бути один з працівників. Завідувач господарсько-обслуговуючого персоналу отримав підозру, повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.

"Коментарі" також повідомляли, що Президент України Володимир Зеленський прокоментував трагедію у Запоріжжі. Так, президент пообіцяв зробити все можливе, щоб подібних трагедій більше не траплялося. Глава держави висловив свої співчуття сім'ям загиблих пацієнтів і медичного працівника, життя яких перервалася в стінах запорізькій лікарні. Він також зазначив, що найстрашнішим є те, що ця подія сталося в самій лікарні, в місці, де людям повинні дарувати здоров'я і рятувати їх життя.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини