Головна Новини Суспільство події В інфекційній лікарні Запоріжжя сталася пожежа: серед жертв - лікар
commentss НОВИНИ Всі новини

В інфекційній лікарні Запоріжжя сталася пожежа: серед жертв - лікар

На першому поверсі були люди, які знаходилися на штучній вентиляції легенів

4 лютого 2021, 04:15 comments1076
Поділіться публікацією:

В обласній інфекційній лікарні в Запоріжжі вночі 4 лютого сталася пожежа. За попередньою інформацією, загинули чотири людини. Про це повідомляє місцеве видання 061.ua.

В інфекційній лікарні Запоріжжя сталася пожежа: серед жертв - лікар

Пожежна машина (фото з відкритих джерел)

Пожежа, за інформацією видання, почався о 23.25 3 лютого. Горів п'ятиповерховий корпус. Під час пожежі загинули чотири людини.

"На першому поверсі в реанімації, в одній з палат на 20 м² відбулося загоряння. Під час ліквідації були врятовані 8 людей, але знайдено 4 тіла: лікар ) молода дівчина 1994 року народження), і троє пацієнтів", — йдеться в повідомленні.

На першому поверсі були люди, які знаходилися на штучній вентиляції легенів. Їх виносили на руках. На першому поверсі були люди, які знаходилися на штучній вентиляції легенів. Їх виносили на руках. На інших поверхах залишаються люди, їх життю нічого не загрожує. Всього в корпусі знаходилося 29 осіб. На місці трагедії створили пост дезінфекції. Причини пожежі з'ясовуються.

Нагадаємо, що генеральний прокурор України Ірина Венедиктова повідомила про затримання чотирьох осіб, які причетні до смертельного пожежі в Харківському будинку для літніх людей. Про це генпрокурор написала на своїй сторінці в Facebook. Ірина Венідіктова повідомила, що слідство у справі перевіряє кілька версій виникнення пожежі в Харківському будинку для людей похилого віку: загоряння в результаті підпалу, необережне поводження з вогнем у побуті та електроприладами, замикання електромережі.

Раніше, видання "Коментарі" повідомляло, що Президент України Володимир Зеленський оголосив 23 січня вдень загальнонаціональної жалоби через пожежу в харківському будинку для літніх людей, який забрав життя 15 осіб. Про це він заявив під час робочого візиту до Харкова 22 січня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини