Головна Новини Суспільство події У Рівненській області вчитель надсилав 10-річній учениці свої оголені фото: нові подробиці у справі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівненській області вчитель надсилав 10-річній учениці свої оголені фото: нові подробиці у справі

Дівчинка боялася розповісти про це іншим

7 жовтня 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

На Рівненщині умовне покарання має педагог з танців через те, провокував на розпусні дії 10-річну ученицю. Він  надсилав їй фото та відеоролики, де знімав частини свого оголеного тіла. Про це інформує  в своєму рішенні Здолбунівська районна судова установа.

У Рівненській області вчитель надсилав 10-річній учениці свої оголені фото: нові подробиці у справі

Непристойні фото у телефоні знайшла мати дитини (фото з відкритих джерел)

 В судовому засіданні було з’ясовано, що цей викладач з середини січня до середини наступного місяця цього року провокував свою ученицю до розпусних сексуальних дій. Він висилав їй на телефон фото свого статевого органу та інші знімки провокативного сексуального характеру.

 Ще молодик відправляв малій рівненчанці повідомлення інтимного характеру та казав, щоб вона відсилала йому знімки свого оголеного тіла, різні  відеозаписи сексуального характеру.

Школярка нічого нікому не казала, бо боялась погроз свого наставника щодо оприлюднення її фото. Вона навіть перестала відвідувати навчальні заняття та гуртки, бо їй було соромно, а ще страшно, що про це дізнаються всі учні. "Цікаві" фото випадково побачила її матір.

 За словами психолога, до якого за допомогою звернулись батьки цієї учениці, вона дуже любить танцювати, але не відвідує занять, бо такий педагог, торкався її та тепер має  світлини неповнолітньої, де вона роздягнута.

 Важливо, що під час судового засідання  цей педагогічний працівник підтвердив, що поступав неправильно, сказав, що так більше не чинитиме та вибачився перед членами потерпілої родини.

Під час процесу суддя визнав його винним та наголосив, що він скоїв злочин, який передбачений  ч. 2 ст. 156 КК України та призначив йому покарання  у виді позбавлення волі на строк 5 років, з позбавленням права займатись діяльністю у сфері освіти та позашкільного виховання дітей на строк 3 роки.

Разом з тим, в рішенні суду передбачено для цього порушника закону умовне  покарання з випробувальним  терміном  строком на 3 роки. За цей час він має не вчинити нового кримінального правопорушення.

Також за рішенням Здолбунівської  судової інстанції  цей  мешканець області має сплатити  потерпілій від його дій дівчинці 100 тисяч гривень моральної шкоди та повернути 20 тисяч гривень витрат на допомогу правозахисників.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомили про те, що у Рівненській області чоловік зґвалтував малолітню в громадському місці.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини