Головна Новини Суспільство події У Рівненській області учениця била і знущалася над дітьми: як її покарали
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівненській області учениця била і знущалася над дітьми: як її покарали

Чоловік у суді свою провину визнав

11 листопада 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

На Рівненщині  одна з місцевих судових установ  наклала штраф на батька однієї з школярок Боремельського НВК. Його дочка постійно знущалась над іншою  ученицею.  Про це інформує сайт Демидівського районного суду Рівненщини. 

У Рівненській області учениця била і знущалася над дітьми: як її покарали

Дівчина знущалася над своїми однолітками (фото із відкритих джерел)

Як встановлено в матеріалах судової справи, старша школярка  під час перерв  обрала собі об’єктом для знущань іншу школярку-шестикласницю. Старша рівненчанка  нагороджувала її всілякими прізвиськами, штовхала та принижувала при інших. Одного разу вона вдарила її в обличчя, сам процес зафільмувала і виклала в соціальних мережах.

В процесі судового засідання батько хуліганки визнав те, що мало уваги приділяв її вихованню. Коли він дізнався про факти боулінгу, то  мав виховну розмову з нею. Дівчинка після цього видалила відео зі своєї сторінки. Житель  Рівненщини дав обіцянку слідкувати за поведінкою своєї доньки.

Демидівська районна установа  визнала його винним та наклала штраф в розмірі 850 гривень. Також він мусить відшкодувати майже 500 грн збору.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівненській області рятують хлопця, якого вдарило струмом на даху потягаТрагедія сталась 9 листопада. Двоє школярів з цікавості вирішили вилізти на вантажний залізничний вагон потяга на Дубенському вокзалі. Саме тут чималий електричний заряд вразив одного з юних бешкетників, бо другий вчасно вернувся назад. Хлопець спалахнув, наче свічка і впав на землю. Шокований одноліток почав гасити на ньому одяг та викликати Швидку.  На місце біди прибули лікарі та рятувальники. Вони госпіталізували їх до лікарні.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини