Головна Новини Суспільство події У Рівненській області у школі щеплення мають лише 4% вчителів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівненській області у школі щеплення мають лише 4% вчителів

Батьки кажуть, що вакцинація — особиста справа вчителів

21 листопада 2021, 23:20
Поділіться публікацією:

В  населеному пункті  Степангород Рівненської області з 87 всіх педагогів щеплення від коронавірусу  мають лише  5. Але уроки проводять вакциновані та не вакциновані педагоги. Про це інформує "Рівне 1"

У Рівненській області у школі щеплення мають лише 4% вчителів

Батьки хочуть, щоб діти навчалися у школі (фото з відкритих джерел)

Місцева освітянка Надія Крук зазначила, що педагоги не проти зробити щеплення, але поки вакцина є експериментальною, тому вони не йдуть в лікарню.

 Як зазначається в наказі Міністерства охорони здоров'я, не вакциновані освітяни мають бути відсторонені від роботи. Але керівник сільського освітнього закладу продовжила відпустку, щоб доглядати дитину, тому відсторонювати вчителів від роботи бракує керівництва.

 За словами керівника відділу соціально-культурної сфери Володимирецької  громади Вадима Друзя, сільська школа зараз функціонує, хоч має не працювати.

 Місцевий відділ освіти зробив намагання призначити тимчасового директора школи, але не погодились батьки дітей. Вони заявили, що замкнуть нового керівника в підвалі, а авто спалять.

 Батьки школярів говорять про те, що робити чи не робити вакцинацію – це мають вирішувати самі педагоги. Для них головне, щоб уроки проводились щодня, а не були відбувайлівки  в дистанційному форматі. Так заявила матір трьох сільських учнів Людмила.

Зараз тільки 4 % сільських освітян пройшли вакцинацію від ковіду. Але вони пішли на компроміс з місцевою владою і дали згоду проходити тестування на коронавірус.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівненській області від коронавірусу померла 20-річна майбутня матір.На Рівненщині від коронавірусної хвороби пішла з життя 20-річна майбутня мама. Вона була вагітною сім місяців. Немовля лікарі не змогли врятувати.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини