Головна Новини Суспільство події Дитину не врятували: у Рівненській області від коронавірусу померла 20-річна майбутня матір
commentss НОВИНИ Всі новини

Дитину не врятували: у Рівненській області від коронавірусу померла 20-річна майбутня матір

Мешканка Рівненщини була на сьомому місяці вагітності

18 листопада 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

На Рівненщині від коронавірусної хвороби пішла з життя 20-річна майбутня мама. Вона була вагітною сім місяців. Немовля лікарі не змогли врятувати. Ця трагедія сталася у Дубнівському пологовому будинку, де за життя жінки та її дитини боролися лікарі. Про це повідомляє ТСН,  використовуючи  анонімні джерела інформації.

Дитину не врятували: у Рівненській області від коронавірусу померла 20-річна майбутня матір

Про її смерть джерела повідомили 17 листопада (фото з відкритих джерел)

 За інформацією, яку ніхто не підтвердив, молоду маму привезли до Дубнівського пологового будинку, де лікують вагітних, інфікованих на ковід, з усіх міст і населених пунктів Рівненської області.

 Рівненчанка вже сім місяців була вагітною. Про те, що вона померла, інформатори  сказали 17 листопада. Також, як вони розповіли, немовля також не змогли врятувати. Офіційно цей трагічний інцидент ще ніхто  не коментував. Зокрема, інформацію не підтвердили представники медичного закладу чи інших офіційних установ. Відтак, журналісти не змогли дізнатися більше інформації про цю трагедію, що сталася.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Полтавській області від коронавірусу померла 23-річна породілляВ Полтавській області, в кременчуцькому медичному закладі від ковіду пішла з життя 23 молода жінка, яка тільки народила дитину. Молода мама пішла з життя в медичній установі "Правобережна". Сюди її доставили у тяжкому стані з двобічною пневмонією.  Вона була довго підключена до апарата ШВЛ. Немовля полтавчанка народила передчасно, їй  зробили кесарів розтин. Дитинка жива, а от його маму медики не змогли вирвати з обіймів смерті. Також в цій лікарні  знаходиться на лікуванні під наглядом лікарів 10 вагітних жінок, інфікованих важкою хворобою. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

20 листопада 2021, 15:47

Витамины и минералы для беременных по триместрам заказывай здесь https://dnsp.com.ua/g22712273-privet-dekret-bad


Новини