Головна Новини Суспільство події У РФ на генерала впала величезна бурулька та пробила йому голову (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ на генерала впала величезна бурулька та пробила йому голову (ВІДЕО)

Чоловік отримав серйозну черепно-мозкову травму та був госпіталізований.

30 грудня 2022, 06:15
Поділіться публікацією:

Повідомляється, що в Москві величезна бурулька впала з даху будівлі прямо на голову голови Департаменту оперативного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій (МНС) РФ, генерал-лейтенанта Анатолія Єлізарова.

У РФ на генерала впала величезна бурулька та пробила йому голову (ВІДЕО)

Бурулька/Фото з відкритих джерел

Чоловік отримав досить серйозну черепно-мозкову травму та був госпіталізований. Йому знадобилося хірургічне втручання.

Так, момент падіння величезної брили люду на голову генерал-лейтенанта зафіксували камери відеоспостереження, які були встановлені на сусідніх житлових приміщеннях.

Генерал-лейтенант Єлізаров, на даний момент, перебуває під наглядом лікарів в одній із московських клінік. Хоча травма і виявилася досить серйозною, життю чоловіка нічого не загрожує. Його прооперували та відправили до палати інтенсивної терапії. Про це повідомляє телеграм-канал Mash.

Відомо, що московська прокуратура ініціювала проведення перевірки щодо відповідальних за чищення даху цього будинку від снігу. За цим фактом проводиться розслідування.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в ізраїльському приватному дитячому садку сталася трагедія. Днями в місті Офакім, розташованому в південній частині Ізраїлю, стався кричущий інцидент. Так, у приватних яслах сильно постраждала однорічна дитина, якій знадобилася екстрена медична допомога.

Читайте також: Трамп у своєму різдвяному привітанні заявив, що Байден — розумово відсталий. Колишній президент США Дональд Трамп, який відомий своїм різким, запальним та непередбачуваним характером, опублікував у своїй власній соціальній мережі Truth Social різдвяну посаду, що викликала великий резонанс у суспільстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини