Головна Новини Суспільство події У Полтавській області жінка їла сирого голуба з пір'ям (ВІДЕО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Полтавській області жінка їла сирого голуба з пір'ям (ВІДЕО 18+)

Жінка зловила, а потім їла мертвого голуба разом з пір'ям

16 листопада 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

Неподалік залізничного вокзалу, це відбулось в  місті Полтава, зняли на відео місцеву мешканку, яка зловила, а потім їла  мертвого голуба разом з пір'ям. Городянка  присіла на узбіччі й почала їсти свою неживу здобич.

У Полтавській області жінка їла сирого голуба з пір'ям (ВІДЕО 18+)

Жінка зловила птаха (фото з відкритих джерел)

Відеоролик розмістили  на Телеграм каналі "ТРУХА". Автори відео зазначили, що побачили це в районі залізничного вокзалу.

Коментуючи викладене відео, городяни стверджують, що ця жінка страждає від психічних проблем, а ще вона не має що їсти.  Також інформують, що полтавка часто з’являється  в цьому районі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Полтаві 19-річна дівчина розповіла, чому почала криваву стрілянину з арбалета.Молода полтавка буквально через кілька днів після свята знань вчинила криваву розправу в міській школі № 11. Стріляла без причини, просто так, у незнайомих педагогів. Поранила двох людей. Можливо, когось і вбила б, але зброю у неї забрали. Журналісти, які спілкувалися з 19-річною городянкою, розповідають, що підозрювана пояснила, що вночі, коли спала, отримала наказ скоїти вбивство. За її словами, за день до цього вона бачила такий сон. З якої причини жертвами було вибрано педагогів навчального закладу, де дівчина кілька років навчалася, незрозуміло. Тая взяла арбалет, який був у квартирі, і пішла виконувати наказ. У самому навчальному приміщенні через відчинені двері вона підстрелила свою першу жертву — педагога, яка вела урок в класі й стояла спиною до підозрюваної. Друга стріла з арбалета полетіла в заступника керівника освітньої установи. Вона намагалася перешкодити колишній учениці скоїти цей злочин.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сташинский

17 листопада 2021, 09:39

Это Украина, детка.

вася

16 листопада 2021, 21:53

"в конце времен , женщины будут подобны бесам" (с)


Новини