Головна Новини Суспільство події У Полтавській області у дитсадку знущалися з 4-річої дівчинки: голова облради розповів подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Полтавській області у дитсадку знущалися з 4-річої дівчинки: голова облради розповів подробиці

Інформацію про знущання з дитини у дитсадку перевіряє поліція

15 листопада 2021, 22:05
Поділіться публікацією:

В Полтавській області працівники однієї з сільських дошкільних установ скетчем змотали маленькій 4-річній вихованці руки та ноги та  ним же затулили ротик. Про це в соціальних мережах написав очільник   обласної громади Олександр Біленький.

У Полтавській області у дитсадку знущалися з 4-річої дівчинки: голова облради розповів подробиці

У Полтавській області в дитсадку з дитини знущалися (фото з відкритих джерел)

За його інформацією, від того жаху йому стає не по собі.  Освітяни, як йому повідомили, знущались з малючки в Диканській громаді. Під час обіднього відпочинку, аби вона плакала і нікого не турбувала, ретельні працівники скетчем зв’язали їй ручки та ніжки, ним же затулили ротик.

 Від себе особисто він надіслав звернення до поліціянтів, аби вони  з’ясували всі моторошні обставини цього випадку.

 Посадовець  також наголосив, що не писав,  в якому селі це сталось, не назвав прізвищ працівників дошкільної установи чи маленької відвідувачки. Це має бути з’ясовано, або  спростовано. І оприлюднив він цю історію, аби їх вже не замовчувати, як це було  вже не раз.

 Очільник пресслужби ГУ Нацполіції  Полтавського регіону  Юрій Сулаєв розповів представникам медіа, що до поліціянтів поки ніхто не звертався. Але  представники слідства поїхали на територію громади.

За його словами, працівники полтавської поліції перевіряють цей тривожний сигнал. І зазначив, що не виключає, що інформація не буде підтверджена. Адже користувачі в соцмережах оприлюднили прізвища освітян під повідомленням очільника обласної громади.

 Цей випадок оприлюднила рідна сестра 4-річної вихованки. Вона назвала ім'я сестри та двох працівниць дошкільної установи.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Полтавській області на території дитячого садка дерево впало на дітей.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини