Головна Новини Суспільство події У Полтавській області на території дитячого садка дерево впало на дітей: троє постраждалих (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Полтавській області на території дитячого садка дерево впало на дітей: троє постраждалих (ФОТО)

Медики госпіталізували постраждалих

21 жовтня 2021, 16:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Полтавській області дерево впало на двох дітей. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

У Полтавській області на території дитячого садка дерево впало на дітей: троє постраждалих (ФОТО)

Подія в дитячому саду. Фото: ГУНП

Як стало відомо, інцидент стався в місті Кременчук на території дитячого садка. На двох дітей і виховательку впало дерево. Потерпілі отримали поранення різного ступеня тяжкості. На місце події поспішили медики.

Постраждалі були госпіталізовані. Співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини інциденту.

Згідно з даними видання "Кременчуцька газета", у п'ятирічного хлопчика був діагностований перелом стегна, друга дитина знаходиться в критичному стані в реанімації. Повідомляється, що трагедія трапилася під час того, як на вулиці піднявся сильний вітер і вихователька вела дітей в їх групу.

У Полтавській області на території дитячого садка дерево впало на дітей: троє постраждалих (ФОТО) - фото 2

Фото: ГУНП в Полтавській області

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що через виверження вулкана на Канарських островах України накрив токсичний газ. Фахівці зафіксували перевищення концентрації діоксиду сірки, що виділяється під час вивержень. Згідно з даними фахівців, ця ситуація не становить загрози для здоров'я людей. Стало відомо, коли повітряні маси з токсичним газом покинуть територію нашої країни.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що неподалік від курортного турецького міста загинув громадянин України. Він повертався з магазину разом зі своєю дружиною і переходив дорогу по "зебрі". Водій легкового автомобіля скоїв наїзд на українців. Внаслідок пригоди пішохід помер на місці від отриманих травм. Правоохоронці затримали водія. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини