Головна Новини Суспільство події У Полтавській області під час новорічних свят чоловік облив жінку гасом і підпалив (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Полтавській області під час новорічних свят чоловік облив жінку гасом і підпалив (ФОТО)

У Кременчуцькому районі співмешканець облив жінку гасом і підпалив

2 січня 2023, 20:45 comments1354
Поділіться публікацією:

В Полтавській області, в одному з населених пунктів  Кременчуцького району  тимчасовий мешканець налив на  жінку гас та запалив. Обгорілу полтавчану  відправили до лікарні, вона знаходиться  в стані середньої тяжкості. Про це інформують представники поліції  Полтавщини.

У Полтавській області під час новорічних свят чоловік облив жінку гасом і підпалив (ФОТО)

У Кременчуцькому районі чоловік підпалив жінку (фото з відкритих джерел)

Сварка між співмешканцем та полтавчанкою  сталась  на новорічне свято. Післяобідньої пори медики проінформували  поліціянтів , що в лікарні  госпіталізована  58-річна  жінка,  яка отримала термічні опіки у власному будинку.

Як попередньо встановлено, на 13 років молодший від дружини  45-річний мешканець, під час сварки  полив її керосином та запалив. Фігурант злочину  затриманий.

Вже швидко палію винесуть  підозру про замах на вбивство та вирішується питання про  майбутній  запобіжний захід для підозрюваного.

Проводиться  досудове розслідування за ч. 1 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) КК України. Найближчі 15 років палій може провести за гратами .

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про наслідки нападу на протоієрея у Вінницькій області. Вранці 2 січня 2023 року у храмі на честь Покрова Божої Матері відбувся напад на клірика Вінницької єпархії протоієрея Антонія Ковтонюка. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Вінницької єпархії. Спочатку нападник взявся трощити все підряд у культовій споруді, а потому вже, реагуючи на клірка, накинувся й на нього. На місце правопорушення одразу прибули місцеві правоохоронці. Злочинець відмовився підкоритись, тому поліціянти були вимушені застосувати зброю, нападника поранили в ногу і затримали.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини