Головна Новини Суспільство події У Полтаві за кілька годин люди зібрали допомогу для евакуйованих дітей (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Полтаві за кілька годин люди зібрали допомогу для евакуйованих дітей (ВІДЕО)

Населення Полтави зібрало необхідну допомогу для дітей дуже швидко

1 березня 2022, 15:35
Поділіться публікацією:

Мешканці Полтави дуже швидко та оперативно зібрали для евакуйованих дітей необхідну допомогу. Люди принесли дуже багато чого, що могло знадобитися дітям, і буквально завалили приміщення міської ради допомогою. Про це йдеться у телеграм-каналі України 24 .

У Полтаві за кілька годин люди зібрали допомогу для евакуйованих дітей (ВІДЕО)

Люди дуже швидко принесли допомогу (фото з відкритих джерел)

Журналісти повідомляють, що мешканці обласного центру за кілька годин принесли всі необхідні речі.

"Мешканці менш ніж за дві години знесли в рази більше за необхідне: іграшки, одяг, взуття, засоби гігієни", — наголошується в повідомленні.

На кадрі видно, що жителі Полтави з пакетами в руках безперервно несуть та несуть допомогу до приміщення Полтавської міської ради.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, від кого і від чого залежить результат цієї війни. Битва українців із російськими загарбниками триває шосту добу. І шосту добу експерти дають виданню "Коментарі" ексклюзивну оцінку того, що відбувається. Пропонуємо до вашої уваги чергову добірку експертних думок.

Економічний та політичний експерт Тарас Загородній наголошує на важливості того, що 28 лютого, на п'яту добу російського вторгнення, відбулися переговори між офіційними делегаціями Києва та Москви. Переговори, які поки що завершилися нічим. Він акцентує, що попри переговори росіяни продовжували та продовжують по-звірячому обстрілювати житлові райони зі зброї масового ураження: "гради", балістичні ракети, вакуумні бомби тощо.

Політолог Петро Охотін вважає головним підсумком перших переговорів із початку російського вторгнення про те, що Росії не вдалося дотиснути українську сторону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини