Головна Новини Суспільство події У Польщі 19-річний хлопець увірвався до дитбудинку та порізав вихованців: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі 19-річний хлопець увірвався до дитбудинку та порізав вихованців: є загиблі

Різанина у сиротинці: юнак, у селі Томиславіце, недалеко від Лодзі проник до дитячого будинку та накинувся на дітей із ножем. Він зарізав 16-річну вихованку

11 травня 2023, 12:25 comments1058
Поділіться публікацією:

Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Reuters.

У Польщі 19-річний хлопець увірвався до дитбудинку та порізав вихованців: є загиблі

Моторошний інцидент. Фото з відкритих джерел

Трагічний інцидент трапився ввечері 9 травня, після 21:00 за Гринвічем. Агресивний 19-річний хлопець увірвався до приміщення дитбудинку та напав на жителів сиротинця із гострим предметом. На той момент всередині перебувало 13 людей, в тому числі один співробітник. У той вечір, поранень дістали дев’ять осіб. П’ятеро із них госпіталізували до лікарні, ще чотирьом надали допомогу на місці. На жаль, у результаті події, загинула 16-річна вихованка. Вона отримала порізи, несумісні з життям.

"Ми знаємо, що найтяжчі поранення отримала 16-річна дівчинка, вихованка цього дитячого будинку, яка померла на місці", – сказала речниця поліції.

Наразі, із дітьми у сиротинці працюють психологи. Через годину, після скоєного, нападника затримали за місцем проживання. Правоохоронці зазначили, що молодик був тверезим на момент арешту, також його перевірили на вживання наркотиків. За інформацією Державного інформаційного агентства ПАП хлопець, що увірвався до сиротинця й вбив дівчину, мав стосунки із загиблою. Він заліз до дитячого будинку через вікно. Цю версію перевіряють у прокуратурі.

Як писали "Коментарі", — Різанина на пляжі: між українцями та поляками у Варшаві розгорівся скандал У Варшаві на пляжі Понятувка між двома компаніями спалахнула суперечка. Конфлікт дійшов до госпіталізації потерпілих із ножовими та колото-різаними пораненнями. До правоохоронців надійшло повідомлення про сутичку на пляжі Понятувка. Там, спочатку словесно, а тоді й з "кулаками" "зчепилися" українці та поляки. Усі вони були — в нетверезому стані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

vess

11 травня 2023, 12:41

Не хватает секса или отношений? Красивые и не очень, свободные и замужные все они ищут мужчин. Здесь легко найти девушку, любовницу или телку на ночь, не упусти свой шанс----- https://s4.lv/piska


Новини