Головна Новини Суспільство події У Петра Порошенка – Covid-19
commentss НОВИНИ Всі новини

У Петра Порошенка – Covid-19

За словами Порошенка, він отримав позитивний тест на Covid-19

29 вересня 2020, 19:30 comments1425
Поділіться публікацією:

У Петра Порошенка – Covid-19

П'ятий президент України Петро Порошенко

П'ятий президент України і народний депутат від фракції "Європейська Солідарність" Петро Порошенко заразився на коронавірусну інфекцію Covid-19. Про це сам політик написав на своїй сторінці в Facebook. 

"Отримав позитивний тест на Covid. Невчасно. Дуже шкодую, що змушений зробити перерву в поїздках регіонами. За шість останніх років звик переносити хвороби на ногах. Але ця підступніша. Значно підступніша. Тому від сьогодні лікуюся вдома. Сподіваюся на швидке одужання і закликаю всіх українців берегти себе!", — написав Порошенко.

Відзначимо, що темпи поширення коронавірусу наближаються до рекордних по Україні. За добу в країні виявили ще 3627 хворих на Covid-19. Власний антирекорд побила Харківська область. Про це свідчать дані на сайті РНБО.

Як раніше писали "Коментарі", сьогодні лідером за кількістю нових випадків серед всіх українських регіонів стала Харківщина. Позитивними виявилися тести на коронавірус 426 пацієнтів. Це найвищий показник приросту хворих в даному регіоні з початку пандемії в Україні. Не занадто далеко від цього показника пішов Київ. Тут також більше 400 нових випадків, а саме 416. Втім, для Києва це вже не рекорд.

Загальна кількість інфікованих станом на ранок 29 вересня досягла 204 932 чоловік. Найбільше вражені коронавірусом все той же Київ, Львівська та Харківська області. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини