Головна Новини Суспільство події У МВС розповіли про замовників замаху на Лещенка: хто хотів вбити міністра агрополітики
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС розповіли про замовників замаху на Лещенка: хто хотів вбити міністра агрополітики

Справа була пов'язана безпосередньо з діяльністю Лещенка у 2018 році

18 листопада 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

В МВС нашої країни відбулась пресконференція  міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, який повідомив, що правоохоронці попередили замах на міністра аграрної політики та продовольства Романа Лещенка.  Про це інформує  УНІАН.

У МВС розповіли про замовників замаху на Лещенка: хто хотів вбити міністра агрополітики

Поліція зімітувала вбивство міністра (фото з відкритих джерел)

 За словами очільника силового відомства, замовником злочину  виступав громадянин США та його спільниця з нашої країни.  

Зокрема, цих злочинів мало бути два. Спочатку замовники захотіли прибрати одного мешканця України. І вже пізніше – Лещенка.

 Влітку Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції  за своїми каналами отримав інформацію, що мешканка країни розшукує  найманого вбивцю, аби вчинити замовний злочин.

Вона, за оперативним задумом Нацполіції, спілкувалась  з людиною, яка виконувала роль замовного вбивці. Виявилось, що в цій історії був ще один замовник – мешканець Америки.

 Саме американець хотів прибрати іншого мешканця, що працював колектором і вибивав борги  з його колишнього ділового партнера. Він отримав чималу суму — 150 тисяч доларів, які так і не  віддав американському замовнику. Тому він вирішив за це позбавити його життя.

 Поліціянти зробили імітацію викрадення клієнта, якого мали вбити і переховали його  в одному з заміських помешкань

  Двоє замовників, в тому числі іноземець зі США, приїхали, щоб пересвідчились, що цей злочин здійснено.

 Монастирський сказав, що вбивство було імітовано, а замовники  навіть отримали відео з поховання, щоб пересвідчитись в реальній роботі найманого вбивці.

 Згодом замовники  звернулись до найманого вбивці з новим  задумом – щоб усунути  тепер   Лещенка, який мав перед ними ніби уявні борги ще з 2018 року, і майно, яке їх зацікавило, коли вони займались бізнесом.

 Під час зустрічі  уявний кілер отримав завдаток в сумі 20 тисяч  доларів для його реалізації.  Як проінформував міністр, злочин мав бути реалізований, після того, як  американський замовник повернеться додому.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про замах на Шефіра: реконструкцію подій показали на відео.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини