Головна Новини Суспільство події У МОЗ спростували інформацію про евакуацію медзакладів
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ спростували інформацію про евакуацію медзакладів

У МОЗ не планують евакуацію медичних закладів ні з Києва, ні з інших міст

23 лютого 2022, 14:56
Поділіться публікацією:
У міністерстві охорони здоров’я прокоментували новину про те, що Віктор Ляшко видав наказ про евакуацію лікарень з Києва та ряду інших міст. У МОЗ таку інформацію назвали фейком. Передає портал "Коментарі".
У міністерстві звертають увагу на те, що міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко не підписав жодних подібних розпоряджень, а усі медзаклади країни працюють у штатному режимі.
"Наразі розповсюджується фейковий наказ Міністерства охорони здоров’я України за начебто підписом міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка щодо затверджених заходів з евакуації закладів охорони здоров’я міста Києва та інших міст. МОЗ наголошує, що весь зміст "наказу" фейковий. Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі та надають медичну допомогу пацієнтам. Усі чинні накази публікуються лише на офіційному сайті", — наголошують у пресслужбі міністерства.
Раніше "Коментарі" повідомляли, які обмеження можуть бути запроваджені в разі введення надзвичайного стануНародний депутат, секретар парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко розповів, чим відрізняється воєнний стан від надзвичайного й де його вводитимуть.
Також портал "Коментарі" писав про те, що МЗС рекомендує громадянам України утриматися від будь-яких поїздок до Російської ФедераціїУ МЗС зазначають, що у зв'язку з посиленням російської агресії проти України українцям краще якнайшвидше повернутися назад на Батьківщину, тому що у разі потреби Україна не зможе гарантувати надання всіх послуг з надання консульської допомоги на території РФ.

У МОЗ спростували інформацію про евакуацію медзакладів

Евакуація лікарень. Фото з відкритих джерел



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини