Головна Новини Суспільство події У Миколаєві в море потрапили літри соняшникової олії: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Миколаєві в море потрапили літри соняшникової олії: подробиці

В акваторії Дніпро-Бузького лиману стався прорив трубопроводу під час перевезення соняшникової олії

15 листопада 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

В Миколаївській області, в районі Дніпро-Бузького лиману прорвало трубопровід, коли ним транспортували соняшникову олію. Про це повідомляє відділ комунікацій Державної екологічної інспекції нашої країни.

У Миколаєві в море потрапили літри соняшникової олії: подробиці

У Миколаєві соняшникова олія вилилася в море (фото Facebook, Держекоінспекція)

В оприлюдненому повідомленні йдеться, що масляна рідина під час аварії вилилась в море, саме  там, де територія причалу № 12 Миколаївського  об’єднання держпідприємства "Адміністрація морських портів України".

Екологи Держекоінспекції Південно-Західного округу вже відбирають проби води, аби виявити концентрацію тих речовин, від яких може забруднюватись навколишнє середовище.

АМПУ збирає інформацію про здійснені масштаби цього викиду соняшникового продукту та встановлює власників судна. Після здійснених досліджень проб води та встановлених даних  про реальні площі забруднення  будуть розраховані збитки, які екологічне відомство буде пред’являти винуватцям екологічного забруднення.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Миколаєві розлючені родичі пацієнтки виламали двері в лікарнюВ Миколаєві, в місцевий медичний центр, де лікують інфекційних хворих серед ночі ввірвалися рідні одного з хворих. Вони розбили шлагбаум і вибили двері приймального відділення. Медикам вони поставили умову – надати їм кисень. Група незнайомих городян під час нічного інциденту ледве не побила медиків, вимагаючи у них рятувальний газ. Одна з медсестер, скориставшись тривожною кнопкою, викликала поліціянтів. За нічними агресорами  на подвір’я  центру під’їхало авто з хворою. Там знаходилась мешканка міста, інфікована коронавірусною хворобою. Сатурація в неї, за словами медика, була 35, вона знаходилась в стані агонії. В салоні авто навіть не було кисневої установки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олала

16 листопада 2021, 14:13

а как понять чуть не избили? А если бы ваш родной человек умирал на ваших глазах, как бы поступили вы?


Новини